TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memuriyette yeni düzenleme yapıldı

İl özel idareleri, belediyeler ve bunlara bağlı kuruluşlar ile mahalli idare birlikleri ve döner sermayeli kuruluşlara memur personel alımında yeni düzenleme yapıldı. Ayrıca belediyelere zabıta memuru ve itfaiye eri alımında da yeni düzenleme yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 07:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Memuriyette yeni düzenleme yapıldı

Mahalli İdarelere Memur Personel Alımı’nda yeni düzenleme İl özel idareleri, belediyeler ve bunlara bağlı kuruluşlar ile mahalli idare birlikleri ve döner sermayeli kuruluşlara memur personel alımında yeni düzenleme yapıldı. Ayrıca belediyelere zabıta memuru ve itfaiye eri alımında da yeni düzenleme yapıldı. Mahalli idareler, atama yapmak istedikleri kadro unvanı ve sayıları için İçişleri Bakanlığından izin alacak.

DÜZENLEME YÜRÜRLÜKTE

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği, Belediye Zabıta ve Belediye İtfaiye Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikler Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre; belediyelere zabıta memuru ve itfaiye eri; il özel idareleri, belediyeler ve bunlara bağlı kuruluşlar ile mahalli idare birlikleri ve döner sermayeli kuruluşlara memur personel alımları yeni düzenleme kapsamında yapılacak. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.