TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memurlar sorunlarını Vekil Sürekli’ye iletti

Memur-Sen İzmir aralık ayı Başkanlar Kurulu Toplantısı, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin katılımıyla yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2017 07:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Memurlar sorunlarını Vekil Sürekli’ye iletti

Memur-Sen İzmir sendika binasındaki toplantıya Kerem Ali Sürekli’nin yanı sıra Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina, Sendika Şube Başkanları ile Genç Memur-Sen İzmir ve Memur-Sen İzmir Kadın Komisyonu başkanları katıldı. Toplantıda sendika temsilcilerinden çalışmaları hakkında bilgiler alarak istişarelerde bulunan Sürekli, Memur-Sen’in ülke genelinde 1 milyonu aşkın üyesiyle Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlenmesi olduğuna dikkat çekti, birliktelik vurgusu yaptı. Sürekli, “Memur-Sen her zaman milli iradeden yana tavır koymuş, kritik süreçlerdeki dik duruşuyla hainlerin karşısına ilk dikilenlerden olmuştur. Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Sorunlarınızı dinledim, çözümü için hep beraber çalışacağız” dedi.

“İZMİRLİ LAFTAN BIKTI”

İzmirlilerin bu dönemde icraat odaklı hizmet beklediğini belirten Sürekli, “İzmir’in her ilçesini, mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. Sorunları yerinde gözlemliyoruz. WhatsApp iletişim hattımıza da yüzlerce mesaj geliyor. Görülen şu ki, artık algı operasyonları İzmir’de sonuç vermiyor. Ceketimi koysam kazanır anlayışı bu dönemde onlara kaybettirecek. Bunu vatandaşın bize ilettiklerinden anlıyoruz. Millet laftan bıktı, icraat bekliyor. AK Parti, hizmete susamış hemşerilerimizin sorunlarını iyi biliyor ve gerçek dönüşüm için İzmir’de yönetime yürüyor” diye konuştu.

BİNA DESTEK İSTEDİ

Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina, Sürekli’ye toplantıya katılımından dolayı teşekkür ederek çözüm bekleyen konularda destek istedi. Bina, memuru örseleyen değil ‘önceleyen’ politikalara ağırlık verilmesini isteyerek, istihdamda güçlük çekilen bölgelerdeki öğretmen açığının sözleşmeli öğretmenlerle giderilmesini doğru bulmadıklarını, ihtiyacın kadrolu öğretmenlerle karşılanması ve istihdamda güçlük çekilen yerlerde teşvik unsurlarının devreye sokulması gerektiğini söyledi. Bina, adalet duygusunu zedeleyen mülakatla öğretmen alımından bir an evvel vazgeçilmesini, performans uygulaması gibi, yan yana duranları karşı karşıya getirecek yöntemlerden imtina edilmesi gerektiğini belirtti. Eğitim ve kamu yönetiminde liyakat temelli bir kariyer sisteminin hayata geçirilmesinin elzem olduğunu belirten Bina, bu konuda bir rapor hazırlayarak kamuoyuyla paylaştıklarını hatırlattı. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.