TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Menderes sahipsiz değil”

İZSU çalışmaları neticesinde açılan çukurların kapatılmadığını, yolların asfaltlanmadığını ve bundan oy hesabı yapıldığını savunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçesinde yol çalışmaları başlattı

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 07:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Menderes sahipsiz değil”

AHMET TOPRAK

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından projelerinin engellendiğini, yapılan çalışmalar sonunda açılan çukurların kapatılmadığını, yolların asfaltlanmadığını ve bundan oy hesabı yapıldığını savunan AK Partili Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçesinde yol çalışmaları başlattı. Çalışmaları sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyuran Soylu, “Seçime bir yıl kala ilçemizin her köşesini kazıp bırakanlar, kazılan yollar üzerinden seçim kazanmayı planlayanlar, sizin bir planınız varsa Allah’ın da bir planı var ve şunu unutmayın, her zaman Allah’ın planı galip gelir. Rabbim iyinin ve doğrunun yanındadır. Birinci Bülent Dönemi başlamıştır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“BİRİNCİ BÜLENT DÖNEMİ BAŞLAMIŞTIR”

Sosyal medya hesabından başlayan yol çalışmalarının fotoğraflarını da paylaşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Çamurdan medet umanlar, çocuklarımızın çamurlu yollarda yürütülmesine karşı tepki gösterdiğimizde, ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın yaşadığı eziyete karşı onların hakkını aradığımızda ‘Bülent Soylu bu kazılar arkeoloji kazısı değil’ diyerek benim hemşerilerimin sorunları ile dalga geçenler… Menderes sahipsiz değil. Seçime bir yıl kala ilçemizin her köşesini kazıp bırakanlar, kazılan yollar üzerinden seçim kazanmayı planlayanlar, sizin bir planınız varsa Allah’ın da bir planı var ve şunu unutmayın, her zaman Allah’ın planı galip gelir. Rabbim iyinin ve doğrunun yanındadır. Birinci Bülent Dönemi başlamıştır. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.