TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menderes Tekstil ÖDÜLLE DÖNDÜ

Bu yıl 11-14 Şubat tarihlerinde Paris’te düzenlenen, 27 ülkeden 950 üreticinin katıldığı TEXWORLD Paris Fuarı’nda Menderes Tekstil en iyi stant ödülüne layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2018 08:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Menderes Tekstil ÖDÜLLE DÖNDÜ

Geçen yıl 110 ülkeden 14 bin 724 profesyonelin ziyaret ettiği ve bu yılda katılımın yoğun olduğu TEXWORLD Paris Fuarı’nda Menderes Tekstil’in gömleklik kumaş koleksiyonu büyük ilgi gördü.

Menderes Tekstil tasarım ekibi ve İngiliz tasarım stüdyosunun oluşturduğu koleksiyonda, zengin ve güncel desen çeşitliliği ve özel kumaş tuşesi ile İlkbahar / Yaz 2019 sezonu için yoğun taleple karşılaştı. Ütü istemeyen non iron kumaşlar ise ilginin odağıydı. İnovatif kumaş ve desenlerin yer aldığı trend köşesinde Menderes Tekstil’in 8 kumaşının seçilmesi başka bir gurur kaynağı oldu.

Dünya perakende devleri ve markalarının üretim üssü Menderes Tekstil 2 yıldır bulunduğu üst giyim sektöründe emin adımlarla ilerlerken gömleklik kumaşta da dünya markalarına hizmet etmeye başlıyor.

KATKIDA BULUNACAK

Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Göksan, fuarın oldukça verimli geçtiğini ve amaçlarının ihracatın yanı sıra yurt içinde üretim yapıp ihraç eden konfeksiyoncuların taleplerini yüksek kalite ve zamanında, etik değerlere uygun olarak üretip yurdumuzun rekabetçi gücüne katkıda bulunmak olduğunu vurguladı. TEXWORLD Paris Fuarı’nda 2000 desenin sunulduğunu ve çok yoğun bir taleple karşılaştıklarını dile getiren Göksan, önümüzdeki yıllarda Menderes Tekstil olarak gömlek kumaşının yanı sıra pantolon giyim kategorilerine yönelik yenilikçi ve kaliteli ürün yelpazesi geliştireceklerini ifade etti.  HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.