TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mesele Avrupa’ya meydan okumaktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Göksun Belediyesi tarafından düzenlenen 38. Karakucak Güreş Festivali’nde yaptığı konuşmada, Almanya’nın Fethullahçı Terör Örgütü ile terör örgütü PKK üyelerine adeta kucak açtığını belirtti

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2017 07:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mesele Avrupa’ya meydan okumaktır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği demeçte Türkiye’yi eleştirdiğine işaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, “Şimdi güya yalanladılar. Diyor ki ‘Alman turistleri uyarıyorum, Türkiye konusunda. Siz rahat olun ey Avrupa, Recep Tayyip Erdoğan’ı devireceğiz.’ Sen kimin sözcüsüsün. Sen bu milletin sözcüsü müsün? Yoksa sen Avrupa’nın sözcüsü müsün? Biz burada 4 terör örgütü ile savaşmıyor muyuz? Biz burada 15 Temmuz’un arkasında duranlara karşı mücadele vermiyor muyuz? 15 Temmuz sonrası senin, bugün şikayet ettiğin o Avrupa, dönüp de bize ‘Geçmiş olsun’ dedi mi? Demedi. Mesele Avrupa’yı arkana alıp, Anadolu’ya meydan okumak değildir. Mesele Anadolu’yu arkana alıp, Avrupa’ya meydan okumaktır. İşte Recep Tayyip Erdoğan bunu yapıyor. İşte yiğitlik budur” ifadesini kullandı.

CHP BU ÜLKEDE NE YAPMIŞ

CHP’lerin Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili söylemlerini de eleştiren Ünal, şöyle devam etti: “Şimdi diyorlar ki ‘Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün takipçileriyiz.’ Hadi oradan. Mustafa Kemal Atatürk yerliydi, milliydi. Siz ne zaman yerli ve milli oldunuz. Mustafa Kemal Atatürk emperyalizme karşı mücadele ediyordu. Şimdi siz bizleri kimlere şikayet ediyorsunuz, dönüp bir halinize bakın. Eğer Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu bu cumhuriyetin yüksek ideallerini, kazanımlarını, değerlerini yaşatmaksa, Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesine ulaştırmaksa bunu AK parti yapıyor. Bunu Recep Tayyip Erdoğan yapıyor. CHP bugüne kadar bu ülkede taş üstüne taş koymuş mu? Hayır. O yüzden bu aziz millet kimin ne olduğunu biliyor.” (AA)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.