TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İMGİAD gençlerle bir araya geldi

İMGİAD bir ilke daha imza atarak kendi bünyesinde oluşturduğu Gençlik Platformu’nun üyesi gençlerle dün sabah Kahve Saltanatı’nda düzenlediği kahvaltı organizasyonuyla bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2017 07:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İMGİAD gençlerle bir araya geldi

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Ürettiği örnek projelerle adından sıkça bahsettiren,  İzmir Mardinli Genç İşadamları Derneği (İMGİAD) bir ilke daha imza atarak kendi bünyesinde bir ‘Gençlik Platformu’ oluşturdu.  Daha önce benzerine pek rastlanmayan platformdaki genç üyeleri kaynaştırmak adına dün Konak’ın en güzide mekânlarından Kahve Saltanatı’nda düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen İMGİAD gençleri, birbirleriyle tanışarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Organizasyonu gençleri bir araya getirmek ve kaynaştırmak için düzenlediklerini dile getiren İMGİAD Başkanı Erdal Ataklı, “Uzun zamandır gençlerimizi bir araya getirememiştik. Oturup konuştuk ve gençlerimizi bir araya getirmek için bir oluşum içine girmemiz gerektiğinin kanısına vardık. Aslında sosyal medyada gençler ile birlikte çok aktif bir şekilde çalışıyorduk ama birbirimizi daha iyi tanıma adına bir kahvaltı organizasyonu düzenlemek istedik. Bu şekilde bir araya geldik” diye konuştu.

“GÜNDEN GÜNE BÜYÜYORUZ”

İMGİAD olarak günden güne büyüdüklerini ve şu ana kadar yaklaşık 100 kişiden oluşan bir işadamı ekibine sahip oluklarını dile getiren Erdal Ataklı, “Grubumuzun içerisinde her iş kolundan, her mevkiden ve her uzmanlık alanından etkili insanlar var. Gençler için oluşturduğumuz bu platformdaki amacımız ise, gençlerimizin ileride iş adamı ya da iş kadını olabilmeleri için yol almalarını sağlamayı planlıyoruz. Biliyorsunuz hiçbir dernekte gençlik kolları diye bir alan yok. Resmi bir yeri olmadığı için biz de platformum olarak adlandırdık. Başkanlığa da çok değerli üyemiz Nesrin Mecit hanımefendiyi atadık. O da çalışmalarına hız kesmeden başladı”  dedi. Toplanmak için seçtikleri Kahve Saltanatı mekânına da bir parantez açan Erdal Ataklı, “Kahve Saltanatı’nda yiyeceğiniz yemek ya da içeceğiniz kahvenin tadının başka olduğunu düşünüyorum. Değerli üyelerimize ve herkese tavsiye ediyorum. Çok sıcak bir mekân. Projelerimizin birçoğunu burada oluşturuyoruz. Sağ olsunlar bize de çok sıcak davranıyorlar. Garsonundan patronuna, bütün Kahve Saltanatı ekibine de teşekkür ediyorum” dedi.

“ONUR DUYDUM”

Kardeş Okul projesinin günden güne büyüdüğünü, Yaşayan Renkler projesinde de emin adımlarla yürüdüklerini de sözlerine ekleyen Eral Ataklı, “Biz ürettiğimiz projelere, devletin bütün katmanlarından destek bulabiliyoruz. Çünkü insana dair, insanların hayatını kolaylaştırmaya dair bir şeyler yapabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimize de ihtiyacımız var. Biz şuan İMGİAD’ı bir yerlere taşımaya çalışıyoruz ama bizden sonra bayrağı devralacak kişiler, gençlerimiz olacak. Hepsini önemsiyoruz. Gelecek planlamalarını yapıyoruz. İnşallah onlarda bu emanete çok iyi bakacak. Biz onlardan eminiz” dedi. Gençlik Platformuna başkan olarak atanan Nesrin Mecit ise, göreve getirilmesinden dolayı büyük mutluluk yaşadığını ve onur duyduğunu söyledi. İMGİAD’ın gençleri için çok önemli projeler ürettiklerini de söyleyen Nesrin Mecit, “Bu organizasyon bizim için bir başlangıç oldu. Tanışma ve kaynaşma kahvaltısı tertip ettik. Katılım gösteren herkesin ayaklarına sağlık, bizi çok mutlu ettiniz. İnşallah çok projelere imza atacağız. Gençlerin desteğine ve enerjisine ihtiyacımız var” dedi.

Organizasyona İMGİAD’ın birçok değerli ismi de katılım gösterdi. Mardinliler Federasyonu 3. Dönem Gençlik Kolları Başkanı Vedat Can, Ağırman Yapı sahibi Lokman Ağırman, AS Villas sahibi Uğur Şimdi ve İMGİAD’ın Mardin temsilcisi Asya Tunç, İzmir Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bedi Yazıcıoğlu, ‘Yaşayan Renkler İzmir Projesi’ koordinatörleri Esra Seyhan, Bünyamin Karakoç ve İNGİAD’lı işadamlarının da katıldığı kahvaltı organizasyonun çok eğlenceli geçtiği gözlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.