TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Miroğlu’ndan yeğenine hüzünlü veda

null

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2018 06:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Milletvekili Miroğlu’ndan yeğenine hüzünlü veda

ADNAN AVUKA/MARDİN

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu’nun geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden yeğeni gözyaşları arasında toprağa verildi. 

47 yaşındaki Şerefhan Yıldız, Midyat İlçesi’ne bağlı Gelinkaya köyünde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Milletvekili Miroğlu’nun ablasının oğlu olan Şerefhan Yıldız’ın cenazesi uçakla Mardin Havalimanı’na getirilirken burada Milletvekili Miroğlu’nu AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, 22’nci dönem Mardin milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan, AK Parti Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, Artuklu Belediyesi Meclis üyesi Haluk Çelik, birçok STK temsilcileri, çok sayıda partili ve yüzlerce vatandaş yalnız bırakmadı.

Havaalanı'nda gözyaşları içinde karşılanan Şerefhan Yıldız’ın cenazesi daha sonra cenaze aracıyla baba ocağı olan Midyat İlçesi’ne bağlı Gelinkaya köyüne getirildi. Cenaze burada Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin, Midyat Emniyet Müdürü Temel Selman, Mardin’den ve ilçelerinden gelen AK Parti Teşkilatları ve halk cenazeyi omuzlarında taşıdı. Köyün camisinde cenaze namazı kılındı ve Şeyh Eharfuş mezarlığında toprağa verirken Orhan Miroğlu ablasına sarılarak gözyaşlarını tutamadı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.