TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli oyuncak çalıştayı 20 Kasım’da yapılacak

Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Ekonomi, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, MEB, TİKA ve Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen “Değerlerimiz Kültürümüz ve Çocuklarımız: Milli Oyuncak” çalıştayının 2. aşama toplantısı 20 Kasım’da yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 08:12
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Milli oyuncak çalıştayı  20 Kasım’da yapılacak

Düzce Üniversitesinin (DÜ) ev sahipliğinde “Değerlerimiz, Kültürümüz ve Çocuklarımız: Milli Oyuncak” çalıştayının ikinci aşama toplantısının yapılacağı bildirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Ekonomi, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Milli Eğitim bakanlıkları ile Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) işbirliği ile Düzce Üniversitesi ev sahipliğinde 20 Şubat 2017’de gerçekleştirilen “Değerlerimiz, Kültürümüz ve Çocuklarımız: Milli Oyuncak” çalıştayının gerçekleştirildiği hatırlatıldı. Milli oyuncak çalışmalarının devam ettiği belirtilen açıklamada, Düzce’de bir Oyuncak Organize Sanayi Bölgesi kurulması ve milli oyuncak projesine yönelik yapılması planlanan çalışmaların görüşüleceği bir toplantı düzenleneceği kaydedildi. n AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.