TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik sporcular Atatürk için sahaya çıktı

Bornovalı minik futbolcular Büyük Önder’i, Atatürk’ü Anma ve Saygı Turnuvası ile andı

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 07:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Minik sporcular Atatürk için sahaya çıktı

12 takımın mücadele ettiği organizasyonun ödül töreninde konuşan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Sizler bu turnuvaya katılarak Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk’ün izinde olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır” diye konuştu.

Açılışı geçtiğimiz hafta yapılan Bornova Belediyesi Ata Albayrak Spor Tesisleri’nde düzenlenen Atatürk’ü Anma ve Saygı Turnuvası sona erdi. Maçların, 20 dakikalık, tek devreli eleme usulüne göre oynadığı 4 gün süren organizasyonda Pınargücü şampiyon olurken, Doğanlarspor ikinci, DSİ üçüncü, Serintepe Kanderespor ise dördüncü oldu. Şenlik havasında, centilmence turnuva sonunda ilk dörde giren takımlara kupa, tüm sporculara madalya verildi.

HER ZAMAN SPORCU GİBİ YAŞAYIN

Turnuvaya katılan takımlara teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, spor yapmanın önemine dikkat çekti. Törende yaptığı konuşmada tüm sporculardan el ele tutuşmasını isteyen Başkan Atila, “Sizler bu turnuvaya katılarak Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk’ün izinde olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. İleride sporcu olmasanız da her zaman bir sporcu gibi yaşayın, her zaman centilmen olun” diye konuştu.

12 TAKIM MÜCEDELE ETTİ

Atatürk’ü Anma ve Saygı Turnuvası, Bornova Belediyespor, Işıkkentgücü, Işıkspor, Pınargücü, Özçamdibi, Altınırmak, Serintepe Kandere, Bornova Yeşilovaspor, Doğanlarspor, Çambidispor ve Bornova Gençlik olmak üzere 12 takımın katılımıyla gerçekleşmişti. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.