TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miniklerin el izlerinden Atatürk portresi

İzmir’in Çeşme İlçesi’nde, Yahya Kerim Onart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anaokulu öğrencileri, minik ellerinin izleriyle Atatürk portresi yaptı

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 06:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Miniklerin el izlerinden Atatürk portresi

10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası nedeniyle Çeşme’deki bütün okullarda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinliklerin en anlamlılarından birisi de Yahya Kerim Onart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anaokulu öğrencileri tarafından yapıldı. Anaokulu öğrencileri, öğretmenlerinin yardımıyla minik ellerinin izlerini Atatürk portresine dönüştürdü.

DUYGU DOLU ANLAR

Minik öğrencilerin el izleriyle yaptıkları Atatürk portresi okulda ilgi odağı oldu. Çocukların aileleri de, el izleriyle yapılan Atatürk portresi karşısında duygu dolu anlar yaşadı. Aileler, duygularını şöyle dile getirdiler: “Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ‘yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ dediği değerli öğretmenlerimizin ve Ata’mızın minik emanetçileri olan çocuklarımızın, minik elleriyle oluşturduğu Mustafa Kemal Atatürk portresi karşısında duygulanmamak elde değil. Minik eller ne de güzel, ne de anlamlı şeyler yapabiliyor. Doğruluğa, dürüstlüğe ve Atatürk’ün ilkelerine ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu anlamlı anma törenini yapan öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyor, tebriklerimizi iletiyoruz.” (İHA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.