TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miniklerin umudu oldular

Karşıyaka İnteract Kulübü, lösemi hastası çocukların çizdiği resimlerin olduğu tişörtleri bir AVM’de stant kurarak satışa çıkardı, elde edilen gelir ile Behçet Uz Çocuk Hastanesi Onkoloji Servisi’ne bir oda kazandırdı

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 07:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Miniklerin umudu oldular

ONURHAN ALPAGUT

Karşıyaka İnteract Kulübü Başkanı Meryem Nilsu Çetin, “Bir Hikayemiz Var” projesi kapsamında, daha önce İzmir’in çeşitli alış-veriş merkezleri, kafeler, restoranlar ve düzenlenen kermesler ve bir yıl boyunca Karşıyaka Basketbol Kulübü’nün maçlarında açılan stantlardan sonra Mavibahçe AVM’de düzenlenen Bebek Festivali’nde stantta tişört sattı. Satıştan elde edilen gelir ile Behçet Uz Çocuk Hastanesi onkoloji servisinde hasta çocukların kullanabileceği 27 bin 275 liralık tam teşekküllü yeni bir oda kazandırıldı.

BİR HİKAYESİ VAR

Nilsu Çetin, “Koşup oynamak, okula gitmek, gezmek, dolaşmak için bir hikayemiz var. Hayata bağlanmak, bir şans yakalamak, unutmamak için bir hikayemiz var. İnteract Kulübü olarak güçlü savaşçılarımızın sesini duyurmak, onlara yardım etmek için bizim de bir projemiz var. Behçet Uz Çocuk Hastanesi onkoloji bölümünde kanser tedavisi gören 6- 15 yaş arası arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde beraber resim yapmaktan çok keyif aldığımızı fark ettik. Kulüp olarak hayata geçirdiğimiz bu projemizde güçlü savaşçılarımızın çizdikleri ve bizim için çok değerli olan bu resimleri birer tişörtte dönüştürerek bu resimleri ölümsüzleştirdik. Lösemi hastası arkadaşlarımızın çizdiği resimlerle tasarlanan bu tişörtlerimizin arkasında ‘bu tişörtün bir hikayesi var’ sloganını kullandık” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.