TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Münir Özkul için SAHNE ALDILAR

Bergama Kültür Merkezi BerKM, 5 Ocak’ta 93 yaşında yaşamını kaybeden Yeşilçam’ın efsane ismi Münir Özkul anısına perdelerini açarak seyirciyle buluştu  

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Münir Özkul için  SAHNE ALDILAR

Bergama Kültür Merkezi BerKM, 5 Ocak’ta 93 yaşında yaşamını kaybeden Yeşilçam’ın efsane ismi Münir Özkul için perde açtı. William Shakespeare’in Hamlet adlı eseri ile BerKM’de sahne alan Bergama Şehir Tiyatrosu, Türk sinema ve tiyatrosunun usta ismi Münir Özkul anısına tiyatro severlerin karşısına çıktı. Oyunu büyük bir keyif ile izlediğini belirten Öğretmen Hatice Seda Aslan, “Oyun, büyük ilham kaynağı verdiği için Münir Özkul’a adandı bu akşam. Anısına saygıyla perdeler açıldı” diye konuştu.

FARKLI BİR YORUM

Oyuncu Vedat Aytimur ise “Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Münir Özkul ustamızı yad etmek için bugünkü oyunumuzu oynadık” derken, Umut Aslan da “Münir Özkul ustamızı anmak, ona olan vefa borcumuzu ödemek için bugün sahne aldık. Ruhu şad olsun” şeklinde konuştu. William Shakespeare tarafından 1599 ile 1601 yılları arası yazılan ve temasında trajediyi işleyen oyun, Sinan Küçüköz tarafından farklı bir yorumla yönetildi ve tek perdelik bir komedi olarak sahneye yansıtıldı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.