TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Modda cazibe merkezi olacak

Bornova’da hayata geçirilen Modda Bulvar Projesi’nin lansmanında konuşan Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, “Modda Bulvar İzmir’in yeni cazibe merkezi olacak” diye konuştu

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 07:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Modda cazibe merkezi olacak

KENAN YEŞİL

Ontan İnşaat tarafından Bornova’da hayata geçirilen Modda Bulvar Projesi’nin lansmanı, projenin satış ofisinde gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, yatırımcılarının birikimlerine değer katacak projeleri hayata geçirmeye özen gösterdiklerini belirterek, gerek kent yaşantısı, gerek iklimi ile İzmir’in yeni cazibe merkezi olacak Modda Bulvar Projesi’nin, şehrin yeni gözdesi olacağından şüphesi olmadığını dile getirdi. Öktem, inşaatı süren Modda Suits ve Modda Bayraklı projelerinin tamamına yakınının çok hızlı satılmasının kendilerine yeni ve daha kapsamlı bir proje ile yola çıkmalarındaki en büyük motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, Türkiye’deki projelerinin dışında Cezayir, Azerbaycan ve Rusya’da yaptığı taahhüt işleriyle de global bir marka olma yönünde hızla ilerleyen bir firma olduklarını söyledi. Öktem ayrıca, İzmirli bir firmanın bu çapta yurt dışına açılmasının haklı gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

İZMİR’DE 3 PROJE DAHA

Modda Bulvar Projesi’nin bugüne kadar gerçekleştirdikleri en büyük ve kapsamlı proje olduğunu belirterek, “Önümüzdeki seneyi de İzmir’e odaklanarak geçireceğiz. 2020 yılında da yurt dışında geçirebiliriz. 15 civarı ileri ufaklı proje gerçekleştirdik, bunların çoğu da İzmir’de. 2018 yılı içerisinde hazırlanmakta olduğunuz 3 projemiz var, ikisi Çınarlı’da yeni kent merkezi içinde kalan alanda, diğeri de Bornova’da ofis park projesi üzerinde çalışıyoruz” dedi.

İLK ETAP 2019’DA BİTECEK

Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel ise, 1 Kasım 2017 tarihinde lansmanı gerçekleşen Modda Bulvar Projesi’nin en değerli özelliğinin lokasyonu olduğunu söyledi. Arazinin büyüklüğünün 20 bin metrekare olduğunu söyleyen Güzel, “İnşaat alanı 160 bin metrekare, satılabilir alanı 110 bin metrekare. 104 bin metrekaresi konut, 6 bin metrekaresi ticari alan olacak buranın. Metrekare satış fiyatımız 3 bin 500 TL. Projeyi, 48 aya kadar 0,79 faiz oranıyla faizlendirebiliyoruz” dedi. 5 bloktan oluşan 1+1’ den, 4+ 1’e farklı tip daire seçeneklerinin yer aldığı bin 50 konutluk projenin ilk etabının teslim tarihinin 2019 olduğunu belirten Güzel, isteyene teras, isteyene bahçe, isteyene ise deniz manzarası seçeneği sunduklarını ifade etti. 195 bin TL’den başlayan fiyatların lokasyon, sosyal donatılar ve ünite büyüklükleri göz önünde bulundurulduğunda, hem yatırım, hem oturma amaçlı ev almak isteyenlerin ilgisini çektiğini kaydeden Güzel, şu ana kadar gelen talepten son derece memnun olduklarını ifade etti. Güzel; çarşısı, restoranları, akvaryumu, bilim ve sanat müzeleri, kafeleri, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor salonu, tıp merkezi ile şehrin tüm renklerini müşterilerinin ayağına getirmeyi planladıklarının altını çizdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.