TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Moraller yüksek

Spor Toto 1’inci Lig’de Altınordu, milli takımlara gönderdiği 4 oyuncusundan yoksun olarak Akın Çorap Giresunspor karşılaşmasına hazırlıklarını sürdürdü. Oldukça neşeli geçen antrenmanda futbolcuların moralinin yüksek olduğu gözlemlendi

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2018 08:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Moraller yüksek

KENAN YEŞİL

Spor Toto 1.Lig'de son 11 karşılaşmanın 9'unu kazanan Altınordu, Akın Çorap Giresunspor maçının hazırlıklarını neşeli antrenmanlasürdürdü. Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde yapılan çalışmada 4'e 1 ve 5'e 2'nin ardından sınırlı alan oyun ve dar alanda çift kale idmanıyla günü tamamladı. Çift kale oyununda lacivert takımı 5-4 yenen Alican Özfesli, Kerim Avcı, Fatih Aktay, Deniz Vural, Erce Kardeşler, Erdoğan Yeşilyurt ve Murat Uçar'dan oluşan turuncu takım oldu ve galibiyet pozu verdi. Ümit Milli Takım'a davet edilen Barış Alıcı, Berke Özer ve Yusuf Acer, hasta olan Hasan Hatipoğlu, Enis Durak ve Rıdvan Özdemir antrenmanda yer almazken, dizinde ağrı hisseden Berkay Samancı ve tedavi süreci devam eden Ali Emre Yanar fizyoterapist Kazım Bayram eşliğinde düz koşu yaptı. Altınordu Dernek Yöneticisi ve Tarihçisi Kenan Akseki, 1926 yılında dönemin Altınordu takımının çekildiği takım fotoğrafı tekrardan günümüze uyarlandı.

REHAVETE YER YOK

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen şeytanlarda teknik direktör Hüseyin Eroğlu, antrenmanlarda taviz vermiyor. Sezonun ikinci devresinde çıktığı 11 maçta 9 galibiyet çıkartmayı başaran ve deplasmanda çıktığı 6 karşılaşmayı da kazanan kırmızı lacivertlilerde Eroğlu, zorlu Giresun deplasman öncesi takımın mevcut bulunduğu konum itibariyle rehavete kapılmasını istemiyor. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Eroğlu, “Zor bir maç bizi bekliyor. Antrenmanda kesinlikle taviz yok. Akın Çorap Giresunspor karşılaşmasına da en iyi şekilde hazırlanarak çıkacağız. Giresunspor maçını da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

kutututuutut

Deplasman kralı Altınordu  

Spor Toto 1. Lig’in ikinci devresinde yakaladığı yükselişle bir anda ilk 2 yarışının en iddialı takımları arasında kendine yer bulan Altınordu’nun, bu sezon deplasman karnesi göz dolduruyor. Ligde 28 hafta geride kalırken, İzmir temsilcisi dış sahada topladığı 27 puanla bu alanda ligin en başarılı takımı olmayı başardı. Bu sezon İzmir dışında 14 lig maçı oynayan kırmızı-lacivertliler, bu maçların 9’undan galibiyetle ayrılarak 27 puanı hanesine yazdırdı. 5 karşılaşmadan ise puan çıkaramayan İzmir ekibi bu süreçte hiç berabere kalmadı. Deplasmanda maç başına 1.9 puan ortalaması yakalayan Altınordu, rakip filelere 25 gol bıraktı.

ÜÇ TAKIM TAKİPTE

Dış sahada 27 puan toplayarak bu alanda ligin en başarılı takımı olan Altınordu’yu; deplasmanda 23 puan toplayan Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü ve Boluspor takip etti. Küme düşmesi haftalar önce belli olan ve maddi anlamda çok zor günler geçiren Gaziantepspor ise dış sahada yalnızca 3 puan toplayarak bu alanda ligin en başarısız ekibi oldu. n İHA

                                        

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.