TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müezzinoğlu: Değerli kalmak başarıdır

Bursa Teknik Üniversitesi’nin mezuniyet törenine katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Önemliler tarih yazamaz, tarihte kalıcı olamaz. Önemli olmak geçicidir, değerli kalmak büyük bir başarıdır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2017 08:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Müezzinoğlu: Değerli kalmak başarıdır

Merkez Yıldırım ilçesindeki Mimar Sinan Yerleşkesi’nde Bursa Teknik Üniversitesi’nin mezuniyet törenine katılan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, mezun olan gençlere diplomalarını verdi. Burada konuşan Müezzinoğlu "Bugün diploma sahibi oldunuz. Bundan sonraki hayatınızda önemli makamlara, hizmetlere ve görevlere geleceksiniz. Önemlinin peşinde koştuğunuz kadar, değerli olmanın da peşinde koşun. Meslek ile kendinize saygınlığınız ve arkanızdaki eserlere izler bırakın. Önemli olmak asla vazgeçilmezleriniz arasında olsun. Mutlaka önemlinin peşinde olun. Ama önemliler tarih yazamaz, tarihte kalıcı olamaz” diye konuştu.

Gençlere öğütler veren Müezzinoğlu “Bugün burada bulunan rektörler, bakanlar, milletvekilleri önemli insanlar. Ama yarınlarda değerli insanlar olarak anılıp anılamayacaklarıdır önemli olan. Önemli olmak geçicidir, değerli kalmak büyük bir başarıdır” dedi.

Müezzinoğlu, konuşmasının ardından mezun olan gençlere diplomalarını verdi. (DHA/BURSA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.