TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müezzinoğlu’ndan emeklilere müjde

null

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2017 07:54
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Müezzinoğlu’ndan emeklilere müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emeklilerin maaşlarını hangi bankadan almak istiyorlarsa problem yaşamadan alabileceklerini söyledi. Bankalara gerekli talimatın gönderildiğini belirten Bakan Müezzinoğlu, “Bankalar, yalnız maaşını o bankadan çekme protokolü evrakı dışında başka hiç bir evrak istemeyecekler. Onun dışında hiç bir şart öne sürmeyecekler” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Türkiye İşverenler Sendikası tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı. Bakan Müezzinoğlu, düzenlenen etkinliğin sonunda basın mensuplarının sorularını cevapladı. Daha önce açıklanan istihdam rakamlarıyla ilgili bir soruya yanıt veren Bakan Müezzinoğlu, bu rakamların işten çıkarılmış işçilerin de göz önünde bulundurularak hesaplandığını belirtti.

“YALNIZ BİR PROTOKOL YAPACAKLAR”

Bakan Müezzinoğlu, emeklilerin maaşlarını almak istedikleri bankalarla yaşadıkları problemlere çözüm getirildiğini söyledi. Gerekli talimatların bütün bankalar gönderildiğini söyleyen Bakan Müezzinoğlu, “Şuandan itibaren tüm emeklilerimize şunu söylüyorum. Hangi bankadan emekli maaşlarını almak istiyorlarsa o bankalarla yalnız bir protokol yapacaklar. ‘Ben 3 yıl süresince maaşımı senden çekeceğim’ Yalnız maaşını o bankadan çekme protokolü evrağı dışında başka hiçbir evrak istemeyecekler. Öyle bir evrak isteyen bankayla da emekli maaşı protokolü yapmasınlar. Bugün biz gerekli talimatı bütün bankalara gönderdik. Ve emeklilerimizden promosyonla ilgili, ‘Ben maaşımı 3 yıl süresince A bankadan çekmek istiyorum ve bununla ilgili protokole imza atarım.’ Onun dışında hiçbir şart öne sürmeyecekler” diye konuştu. (İHA/İSTANBUL)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.