TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhsin Yazıcıoğlu mezarı başında anıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 8'inci yılında Tacettin Dergahı'nda bulunan mezarı başında anıldı. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yle birlikte Yazıcıoğlu'nun ailesi, yakınları ve çok sayıda partili anma programına katıldı

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2017 07:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Muhsin Yazıcıoğlu mezarı başında anıldı

Kahramanmaraş'ın Keş Dağı mevkiinde, içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nu ölümünün 8'inci yılında anmak isteyen partililer, Türkiye'nin birçok kentinden otobüslerle Altındağ'da bulunan Tacettin Dergahı'na akın etti. BBP lideri Destici, Yazıcıoğlu için Kur'an-ı Kerim okurken, ardından Yazıcıoğlu'nun mezarına çiçek bıraktı. Kur'an okunurken, Yazıcıoğlu'nun sevenleri gözyaşlarına boğuldu.

MEKANI CENNET OLSUN

Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendini vatanına, milletine, dinine ve devletine adamış büyük bir lider olduğunu söyleyen Destici, “Türk-İslam dünyasının yetiştirmiş olduğu en büyük liderlerden bir tanesiydi. O sadece bir siyasetçi ya da bir siyasi partinin genel başkanı değildi. O bütün gönüllerin, Allah, Peygamber, Kuran diyen bütün insanların sevgilisiydi. Ben bir kere daha şehit liderimi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Mekanı cennet olsun. Onunla birlikte şahadete yürüyen Erhan Üstündağ kardeşimi, Yüksel Yancı kardeşimi, Murat Çetinkaya kardeşimi, İsmail Güneş kardeşimi ve pilot Kaya İstektepe'yi de rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Mekanları cennet olsun” diye konuştu. (DHA/ANKARA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.