TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD İzmir yaşlıları unutmadı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, Dünya Yaşlılar Haftası münasebetiyle huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2017 07:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
MÜSİAD İzmir yaşlıları unutmadı

Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürlüğüne bağlı Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü ve beraberindeki heyet yaşlılara karanfil vererek Dünya Yaşlılar Haftalarını kutladı.

EN DEĞERLİ VARLIKLAR

MÜSİAD İzmir Şubesi olarak, her yıl birçok huzurevini ziyaret ettiklerini kaydeden MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, “Huzurevi sakinlerimizi ziyaret ederek onların gününü birlikte kutlamak istedik. Yarın biz de yaşlanacağız. Yaşlılar, bugünle bağımızı kuran en değerli varlıklarımız” dedi.

SAYGI VE SEVGİ

Toplum olarak hatta tüm dünya olarak zor bir süreçten geçildiğini ifade eden Ülkü, “Unutmayalım ki dünyayı güzelleştirecek şey sevgidir. Sevgiye en çok muhtaç olanlar da çocuklar ve yaşlılarımızdır. Bizler yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgiyle genç kuşağa örnek olmayı başardığımız ölçüde yaşlandığımızda saygıyı hak edebileceğiz. Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir” şeklinde konuştu.

DESTEK SÜRECEK

Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürlüğü ile bir protokol imzaladıklarını da anlatan Başkan Ülkü, “Çocuk bakımevlerine MÜSİAD olarak katkıda bulunuyoruz. Bu tür kurumlara her zaman destek olamaya devam edeceğiz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.