TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Ataş 40 yılı geride bıraktı

Siyasette 40 yılı geride bırakan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve siyasete başladıkları yol arkadaşları için Üsküdar Valide Sultan Gemisi’nde, “40 Yıllık Yürüyüş Vefa Gecesi” düzenlendi

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 07:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mustafa Ataş 40 yılı geride bıraktı

Ataş, “Tayyip Erdoğan’ın üzerinden, genel başkanımızın üzerinden bir gram da olsa yük alabildiysek kendimizi mutlu addederiz” dedi. Siyasi hayatında 40 yılı geride bırakan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş için Üsküdar Valide Sultan Gemisi’nde bir gece düzenlendi. Geceye Ataş’ın yanı sıra birlikte siyasete başladığı yol arkadaşları, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve çok sayıda partili katıldı.

Gecede bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte siyaset yaparken yaşadıkları bazı anılarını paylaştı ve, “Birisi bana dese ki hayatınızda en güzel yıllar nedir diye. Sayın Cumhurbaşkanımız, genel başkanımızla birlikte siyaset yaptığımız yıllardır derim. Allah’a hamd ediyoruz ki Rabbimiz bize 40 yıllık bu siyasi yolculuğumuzda 32 yılını bir fiil birlikte yürümeyi Rabbim bize nasip etti. Bundan dolayı ben kendimi çok bahtiyar ve mutlu addediyorum. Kesintisiz 32 yıl. Değerli arkadaşlar Tayyip Erdoğan’ın üzerinden, genel başkanımızın üzerinden bir gram da olsa yük alabildiysek kendimizi mutlu addederiz. Ve bunu siz değerli dostlarımızla, arkadaşlarımızla birlikte o yük alma gayretini sizlerle almayı Rabbim bize nasip ettiği için Rabbimize hamd ediyoruz” dedi. (İHA)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.