TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Net Göz Tıp yeni adresinde

Karşıyaka’da Göz Dal Merkezi olarak 12 yıldır hizmet veren Net Göz’ün dört katlı yeni Tıp Merkezi Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın katılımıyla hizmete girdi

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2017 07:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Net Göz Tıp yeni adresinde

ASİYE ARSLAN

Karşıyaka’daki Özel Net Göz Tıp Merkezi’nin açılışını gerçekleştiren Başkan Akpınar, merkezi gezerken göz muayenesi de oldu. Daha önce Net Göz doktorlarına bakıldığını belirten Başkan Akpınar, göz sağlığı hakkında da bilgi aldı.

MODERN VE FERAH

Karşıyaka’nın Türkiye’de ender özelliklerinin bulunduğu bir ilçe olduğunu belirten Akpınar, “İzmir Demokrasiye, insan haklarına, özgürlüklere ve en önemlisi ulu önder Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’e sımsıkı bağlı yaşayan insanların şehridir. Bugün zor şartlardaki çalışma ortamında bu tür tesislerin açılması bizler için çok anlamlı. Öncelikle burada görev yapacak olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi. Net Göz Tıp Merkezi doktorlarından Op.Dr. Hayati Türker, dal merkezi iken fiziksel alanlarının yetersiz olduğunu, yeni merkezlerinde hastalarına daha modern ve ferah alanlarda hizmet vereceklerini söyledi.

“Özellikle görüş düzeltme ameliyatları için kapsamlı bir merkez olduk” diyen Dr. Türker, “Görüş düzeltme ameliyatları gözlükten, kontak lensten kurtulma operasyonlarıdır. Yani numaraları sıfırlama ameliyatlarıdır. Gençler için bu genellikle uzak görüş olurken, 40 yaşlarından sonra da uzak ve yakın görüş için düzeltmeler yapılabilmektedir. Bu operasyonu kendim de geçirdim” dedi. Daha önceki yerlerinde 200 metrekarelik alanda hizmet verdiklerini anlatan Dr. Türker, Tıp Merkezinde ise 800 metrekarelik bir alanda faaliyetlerini sürdüreceklerini söyledi. Merkezde iki ameliyathane bulunduğuna dikkat çeken Dr. Türker, “Görüş düzeltme ameliyatlarını ameliyathane şartlarında yapıyoruz” diye konuştu. Net Göz Tıp Merkezi Genel Koordinatörü Dr. Özkan Arcan, Karşıyaka, İzmir ve Ege Bölgesi’ne hizmet vermekten dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.