TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nouvelle Vague İzmir’e geliyor

Fransız Müzisyenler Marc Collin ve Olivier Libaux ortaklığından doğan Nouvelle Vague, Pübliko Organizasyonu ile 5 Mayıs’ta İzmir’de Kültürpark Kübana Gazinosu’nda sahne alacak

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 07:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Nouvelle Vague İzmir’e geliyor

NEŞE YAVUZ

Fransız müzisyenler Marc Collin ve Olivier Libaux ortaklığından doğan Nouvelle Vague, punk rockın söz dinlemez tavrını ve new wave müziğin entelektüel derinliğini bossa novanın neşesi ve dansı ile birleştiriyor. Camielle, Phoebe Killder, Nadeah, Melanie Pain, Liset Alea gibi sıra dışı vokalistleri bünyesinde barındıran topluluğun repertuvarlarını Joy Division’dan The Clash’e, Depeche Mode’dan Blondie’ye kadar birçok kült grubun coverları oluşturuyor. Grup, 2004-2010 arasında çıkardıkları 4 albüm ile bir milyonun üzerinde satış yaparken, 2016’da I Could Be Happy albümü ve geçtiğimiz Kasım ayındaki Algo Familiar EP’leri ile geri döndü.

ZAMANDA YOLCULUK

Nouvelle Vague ile keyifli bir zaman yolculuğuna çıkmak isteyen tüm İzmirliler 5 Mayıs’ta Kültürpark Kübana Gazinosu’nda gerçekleşecek bu etkinlik için yerlerini ayırtmalı. Festivalin biletlerini Mobilet üzerinden satın alabilirsiniz.

KİMLER SAHNE ALACAK?

Gecede ayrıca şu isimler de sahne alacak:

Flapper Swing:

Django Reinhardt ve Stephane Grappelli ve Sidney Bechet’nin izinden giden Flapper Swing, akustik bir caz manouche grubu. Ritim gitar, solo gitar, kontrabas, soprano saksofon ve vokalden oluşan grup quintet formunda sahne alıyor. Repertuarlarında Django Reinhardt besteleri ve 1920-30′ların caz standartlarına yer vererek dinleyicilerine o dönemin eşsiz atmosferini yaşatan Flapper Swing, 5 Mayıs akşamı Kübana Gazinosu'nun eşsiz atmosferinde 'Nouvelle Vague' öncesinde sahne alıyor.

Ali Kuru:

Geçtiğimiz yıl çıkardığı uzun soluklu albümü egzotik ile yurt dışında da önemli bir hayran kitlesine ulaşan Ali Kuru, ülkenin kendine has müzik zevkine sahip nadir DJ ve prodüktörlerinden. Nicola Cruz, Peter Power gibi dünya elektronik sahnesinin önemli isimlerinin remiksleri ile yer aldığı albüm tam olarak bir İstanbul özeti. Son iki yıldır Çeşme’de Single Fin Yellow’un resident DJ’liğini yürüten Ali Kuru sık sık yurt dışında da performans gösteriyor.

KONSER NEREDE?

Konser, İzmir şehir merkezindeki tropik bir park olan Kültürpark’ta gerçekleşiyor. Özellikle 70’li ve 80’li yıllarda, Türkiye eğlence kültürünü elinde bulunduran Kültürpark, içindeki gazinolarda birçok ünlü müzisyen ve artiste de ev sahipliği yapmıştı. Konser, Kültürpark içinde bulunan Kübana Gazinosu’nda gerçekleşecek.

SAHNE SAATLERİ

Kapı Açılış: 19:00

Flapper Swing: 20:00

Nouvelle Vague: 21:30

Ali Kuru: 23:00

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.