TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önce iş güvenliği

Bayraklı Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarına, yaşanabilecek olumsuz bir olay karşısında acil durum tahliye tatbikatı gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2017 07:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Önce iş güvenliği

Acil durum tahliye tatbikatı Doğançay’da bulunan Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri ile Fen İşleri Müdürlüğü şantiyelerinde gerçekleştirildi. İş Güvenliği Uzmanı Meltem Tuna Kırcılar, işçilere acil durumlarda yapılması gerekenleri anlattı. Belediye işçileri uzmanın dediklerini dikkatle dinledi. Daha sonra eğitim uygulamasına geçildi. İşçiler acil durum sonrasında en kısa zamanda şantiye bölgesinden toplanma alanlarına alarm çalarak tahliye edildi.

BAŞARALI TATBİKAT

Bayraklı Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Meltem Tuna Kırcılar, “Bütün arkadaşlarımız 19 saniye 44 salise içinde alanı terk edebildi. Bölümlerini en son ünitelerin sorumlu amirleri terk etti. Alarm bütün bölgelerden rahatlıkla duyuldu. Çalışanların şantiyeden toplanma bölgesine intikalleri sırasında hızlı hareket ettiklerini gözlemledik” dedi.

İŞ GÜVENLİĞİ BİLİNCİ

Çalışanların işyerindeki can güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Şantiyelerimizi, belediye hizmet binalarını iş güvenliği kanununa uygun olarak düzenliyoruz. Çalışanlarımızla rutin olarak toplantılar düzenleyerek iş güvenliği bilincini yüksek tutuyoruz. Arkadaşlarımız başarılı bir tatbikat gerçekleştirdi. Umarım hiçbir zaman olumsuz bir olayla karşılaşmayız” diye konuştu. (İHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.