TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pala’ya büyük destek

MARVAK Başkanı Rasim Kahraman, Başdaş Marketler Zinciri Sahibi Cemalettin Başdaş’ın tam desteğini alan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Pala, taksici esnafının dertlerine derman olacaklarını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 07:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pala’ya büyük destek

ONURHAN ALPAGUT

İzmir Mardinliler Eğitim Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfı (MARVAK) Başkanı Rasim Kahraman, Başdaş Marketler Zinciri Sahibi Cemalettin Başdaş, Ömerler Dernek Başkanı Nejat Aslan, Konak Belediyesi Meclis Üyesi Sait Başdaş ve beraberindeki taksi sahipleri ve şoförle,  MARVAK’ta düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya gelerek, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Pala’ya adaylık sürecinde destek olacaklarını açıkladı. Mustafa Pala, etkinlikte yaptığı konuşmada taksicinin gelirini artıracak projeler ürettiklerini ve her zaman daha iyiyi hedeflediklerini söyledi.                                              

MARVAK ARKASINDA

MARVAK Başkanı Rasim Kahraman ise, “Mustafa Pala’nın çalışmalarını yakından izliyor ve takdir ediyorum. İyi çalışmalar yapıyor. Dilerim ki kendisi göreve gelir. Göreve geldiğinde, görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Adaylık sürecinde kendisine destek olacağız. Üstümüze düşen görevi yapacağız” diye konuştu.

BAŞDAŞ AİLESİNDEN TAM DESTEK

Başdaş Marketler Zinciri Sahibi Cemalettin Başdaş ise, salondaki katılımcıları selamlayarak, “Başkanımız Celil Arık, 3 dönemdir başkanımızdır. Bizim abimizdir. Ama bu noktadan sonra kendisine Mustafa Pala kardeşimizle daha iyiye gideceğimizi ve daha iyisini başaracağımızı belirttik. Mustafa Pala kardeşimizi aday olarak çıkardık. Umuyoruz kendisi yeni başkanımız olacak” dedi

TAKSİCİ ESNAFINA DERMAN OLACAK

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Pala da yaptığı konuşmada, “Ekmeğimize sahip çıkmak için burada bulunuyoruz. Ekmeğimize, geleceğimizin teminatı olan plakalarımıza sahip çıkacağız. Burada buluşmamıza katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Biz, bu yola daha iyisini yapacağız diye çıktık. Hiç kimsenin şahsiyeti ile meselemiz yok. Sadece odada yanlış alınan kararlar ile bizi ve esnafımızı direkt ilgilendiren kararlar ile mücadele etmek, yanlışları aydınlatmak ve eksiklikleri gidermek için bu yola baş koydum. Projelerimiz var. En başında oda mallarımızın satılmaması ve gayrimenkullerimizin kat karşılığı verilmemesi geliyor. 34 proje ürettik. Her biri ayrı ayrı fayda sağlayacak projeler. Dünyada en tehlikeli mesleklerden bir tanesi taksicilik. Bir gayrimenkul gibi değil, altımızdan yel geçiyor. İnsan taşıyoruz. Can taşıdığımız için her an kaza riski ile karşı karşıyayız. Trafikte pek çok sorun yaşıyoruz. Riskli bir meslek dalı. Sermayemizi ve aldığımız riski bir köşeye koyduğumuzda, düşük rakamlar ile çalışmaktayız. Bu rakamları artırmalıyız. Ben bu işin mutfağından geldim. Bu sebeple sorunları da çözümleri de iyi biliyorum. Bu sebeple taksici esnafının gelirini artıracak projeler ürettim. 30 yıldır bu işin içerisindeyim. Konumumu da taksici esnafına borçluyum. Onlara vefalıyım. Başkan olursam, bu borcumu da yapacağım hizmetler ile ödeyeceğim” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.