TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Paris, New York ve İzmir.. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir organizasyonunu dünyadaki önemli fuarlarla kıyaslayan yerli ve yabancı firma yöneticileri, İzmir’deki Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’na övgü yağdırdı

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 07:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Paris, New York ve İzmir.. 

IF Wedding Fashion İzmir, 12. yılında başarı çıtasını daha da yukarı taşıdı. Metraj bakımından “Avrupa’nın en büyüğü” olarak ulusal ve uluslararası markalarına ev sahipliği yapan fuarın yakaladığı ivmeyi yakından izlediklerini söyleyen katılımcılar, bu yılki hareketliliğin geçmiş yıllara göre daha da arttığını belirtti.

IF Wedding Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’na ziyaretçi ve katılımcılardan ilk kez gelenler olduğu gibi, ilk günden itibaren bu fuardan vazgeçmeyenler de yer aldı. İşte Fuar İzmir’de buluşan yerli ve yabancı katılımcıların düşünceleri:

GELİNLİK ŞEHRİ İZMİR

İulia Vielle (Fransa) : “Avrupa’da bilinen markamızı Türkiye’ye de tanıtmak için ikinci kez İzmir’e geldik. Almanya, İtalya, Portekiz, Çek Cumhuriyeti gibi birçok Avrupa ülkesine gelinlik veriyoruz. Geçen yıla göre bu sene fuarda daha hareketlilik var. Türk firmalar ve tasarımcılar tarafından da ürünlerimiz beğeniliyor. İzmir’i kısa sürede olsa gezme fırsatım oldu. Gelinlik ve abiyelerin olduğu bir grup yapılaşma (Mimar Kemalettin Moda Merkezi) gerçekten çok güzel bir alan. Şehirde böyle alanın olması, İzmir’in gelinlikle anılan bir şehir olduğunu gösteriyor.”

ABD’DEN GELDİLER, MUTLU AYRILDILAR

  Fadi Tabet (Lübnan) : “Bu muhteşem fuara katılmak için ABD’den geldik. 3 yıldır IF Wedding İzmir’e katılıyoruz ve her sene memnuniyetimiz gittikçe artıyor. Geçen yıla oranla çok büyük bir alanda, daha fazla müşteri kitlesine hitap ediyoruz. Hem satış açısından hem de ürün çeşitliliği açısından son derece mutlu ayrılacağımız bir fuar. Gelinlik fuarına önümüzdeki sene de geleceğiz.”

“BÖYLE FUAR GÖRÜLMEDİ”

Songül Başar: “Londra, Almanya, İngiltere, Fas, Cezayir, Tunus, Gana, Azerbaycan ve Türkiye’ye ürün veren bir firmanın sahibiyim. Dünyadaki bir çok fuara katılma fırsatı buldum ama ben böyle bir konsept,  böyle bir fuar görmedim. Türkiye adına gerçekten çok sevindirici. İnanın otellerde yer kalmamış. Fuar alanını çok güzel bir yere yerleştirmişler; havaalanına çok yakın ve ulaşımı kolay. Avrupa’dan çok daha güzel bir fuar olmuş; kimse kusura bakmasın. Burada tüm dünyayı kendimize bağlamış gibiyiz. Her şey kusursuz gözüküyor. Bu işi yapanlar ve ülkem adına gerçekten iftihar ediyorum.”

Nalanda Bhandari (Hindistan) : “Hindistan’da kendi adımı verdiğim 15 yıllık, el işi ürünlerin olduğu firmanın sahibiyim. İlk defa IF Wedding İzmir’e katıldım. Buradaki ortam inanılmaz güzel. Çok büyük ve geniş bir platform olarak karşımıza çıkan Fuar İzmir, düğün ve gelinlik organizasyonu için bulunmaz bir yer. Gelecek sene yine İzmir’deyiz.” İHA/İZMİR

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.