TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pilottan başarı

Asfalt zeminli Sliven Rallisi’nde Toksport WRT pilotları Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz ikilisi, genel klasmanda yarışı ikinci sırada tamamladı. Pilotlar büyük bir başarıya imza attı

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2017 08:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pilottan başarı

Kurulduğu ilk günden bu yana, birçok motorsporları organizasyonunda global anlamda Türkiye’yi temsil eden ve önemli başarılar elde eden Toksport WRT, bu yıl 37’nci kez gerçekleştirilen Sliven Rallisi’nde değerli puanlar kazandı. Toksport WRT pilotları Orhan Avcıoğlu ve Burçin Korkmaz, Bulgaristan’ın Sliven şehrinde gerçekleştirilen zorlu mücadelede, yarışı genel klasmanda ikinci tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı.

İYİ PUANLAR ALDIK

Yarış sonrasında Orhan Avcıoğlu, “Balkan Ralli Kupası hedefimiz için iyi puanlar aldık ve şampiyonada iddiamızı sürdürüyoruz. Bütün yarış, podyumun ilk üç sırası için çetin bir mücadeleye sahne oldu. Yarışın üç etapta en iyi zamanı yapsak da ilk gün yanlış lastik seçimi ile kaybettiğimiz zamanlar sebebiyle yarışı ikinci olarak tamamladık. Ancak Bulgaristan’da yabancı rakiplerimize karşı yine bayrağımızı gururla podyuma taşıdık. Balkan Ralli Kupası için bir sonraki yarışımız Sırbistan Rallisi” şeklinde konuşarak Sırbistan Rallisi için hedeflerinin podyum olduğu sinyalini verdi.

Balkan Ralli Şampiyonası’nın 6’ncı ayağı olan ve bu yıl 50’ncisi düzenlenen Sırbistan Rallisi, 22-24 Eylül’de, Sırbistan’ın batısındaki Uzice bölgesinde, asfalt zeminli parkurlarda gerçekleşecek. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.