TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyaka’dan transfer atağı

Pınar Karşıyaka’nın antrenörlük görevine getirdiği Aleksandar Trifunovic, sözleşme imzalarken transfer de masaya yatırıldı

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 08:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pınar Karşıyaka’dan transfer atağı

Birçok kulübün transfer listesine girdiği öğrenilen Ponitka’nın sözleşmesinin sürdüğü ekipte kontratları biten Summers, Owens ve Muhammed’le yeniden anlaşılmayacak. Yeni sezon için opsiyonlu sözleşmeleri bulunan Brown, Green ve Petway’le de beklenildiği gibi yollar kesin olarak ayrılacak. Geçen yıl Yeşilgiresun Belediyespor’u çalıştıran Trifunovic, takımın genç oyuncularıyla ilgili kararını, ilk etap çalışmalarının ardından verecek. Yetersiz bulunan isimler ya kiralık verilecek ya da genç takımda forma giyecek.

Öncelikle yerli transferini ele alacaklarını söyleyen Basketbol Şube Başkanı Serdar Işıldar, “Hocamızla bizim ilgilendiğimiz ve onun listesindeki isimleri görüştük. Takip edip kararını verecek. Transfer bayramdan sonra başlar ama kimse bizden 3-5 gün içinde tüm takımı oluşturmamızı beklemesin. Özellikle yabancı oyuncu konusunda çok alternatif var. Kadromuz temmuz sonu ağustos başında tamamlanır. Yeni sezonda kadromuzda 5 veya 6 yabancı ile yetenekli yerli oyuncular forma giyecek” diye konuştu.

NEHAT MARKOVİC TERERİF’TE

Öte yandan yeşil kırmızılıların yollarını ayırdığı Nenad Markovic, FIBA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Iberostar Tenerife’yla anlaştı. Boşnak çalıştırıcı, İspanyol temsilcisiyle 2 yıllık sözleşme yaptı.

AY YILDIZDA OYUNCU YOK

A Milli Takım Başantrenörü Ufuk Sarıca’nın 2017 Avrupa Şampiyonası öncesi açıkladığı 26 kişilik genişletilmiş kafilede Pınar Karşıyaka’nın mevcut kadrosundan hiçbir oyuncu yer almadı. Kariyerinde 4 yıl Pınar Karşıyaka’nın başında yer alan Sarıca, farklı takımlarda forma giyen yeşil kırmızılılardaki eski oyuncularından Bobby Dixon, Can Maxim Mutaf, Erkan Veyseloğlu, Kenan Sipahi ve Barış Hersek’i ise kadroya dahil etti. Ay yıldızlı kadroda yeşil kırmızılıların altyapısından çıkıp farklı kulüplerde oynayan Furkan Aldemir, Mehmet Yağmur ve Sertaç Şanlı da bulunuyor. (DHA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.