TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyaka’ya Larissa Göl Evleri tribünü

Erdn İnşaat ile Pınar Karşıyaka Spor Kulübü arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Yeni sezonda Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda Larissa Göl Evleri tribünü olacak. İzmirliler, basketbol maçlarında takımlarını Larissa Göl Evleri tribününden izleyebilecek

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 07:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pınar Karşıyaka’ya Larissa Göl Evleri tribünü

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

Larissa Göl Evleri ile Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı arasında Karşıyaka Spor Kulübü’nün Mavişehir’de bulunan geçici kulüp binasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Altuğ, ‘Pınar Karşıyaka Spor Kulübü basketbol alanında Türkiye’de her zaman yankı uyandıran ve ses getiren bir takım oldu’ diyerek, “Çıtası hep yükseklerde olan takımımız, Türk basketbolunda ekol olmuştur. Camia olarak takımımızla her zaman gurur duyduk. Bundan sonra da gurur duymaya devam edeceğiz. Pınar ile özdeşleşen takımımızın adı artık Türkiye sınırlarını da aşıp, dünya tarafından bilinirlik kazandı. İzmirli işadamları ve girişimcilerimizin de ana sponsorumuzun yanında takımımıza destek vermesi bizleri çok mutlu ediyor. Bu bağlamda Larissa Göl Evleri projesinin Pınar Karşıyaka ile birlikte çok bereketli ve başarılı olacağına inanıyorum. Mansur beye de takımımıza göstermiş olduğu bu destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

LARİSSA GÖL EVLERİ TRİBÜNÜ

Erdn İnşaat Menemen’deki Larissa Göl Evleri projesiyle inşaat sektöründe adından söz ettiren bir firma olduğunu ifade eden Altuğ, şöyle devam etti: “Sezon başındaki görüşmelerimizde Karşıyaka’nın başarılarını yakından takip ettiklerini söylediler. Bu yönde de bir çalışma yapmak istediklerini söyleyince biz de memnuniyetle karşıladık. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’muzun içerindeki çeşitli reklam alanlarında Larissa Göl Evleri’ni göreceğiz. Bu reklam alanları dışında salonumuz içerisinde Larissa Göl Evleri tribünü olacak. Çalışmalar önümüzdeki haftalarda tamamlanmış olacak. Sezon boyunca tribünde seyircilerimizi ağırlayacağız. Bu desteklerinden dolayı da teşekkür ediyoruz.”

KARŞIYAKA’YA KATKIMIZ OLMASINA MUTLU OLACAĞIZ

Karşıyaka Spor Kulübü’ne teşekkür eden Erdn İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mansur Erden, “Türkiye’nin güzide kulüplerinden olan Karşıyaka Spor Kulübü’nün sosyal yaşantı üzerine toplumun gelişmesi adına verdiği başarılı aktivitelere bir nebze olsun katkımız ve payımız olmasına çok büyük mutluluk duyacağız. Bu konudaki talebimizi karşılıksız bırakmadığı için başkanımıza ve Karşıyaka Spor Kulübümüze teşekkür ediyorum. Kulübümüzün başarılarının da sonsuza kadar devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.