TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektörden misafire ince hareket

Ege Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Necdet Budak, yoğun tempoyla sürdürdüğü çalışmaları sırasında ziyaretçilerine de zaman ayırmayı ihmal etmiyor. Prof.Dr. Budak’ın ziyaretçilerinden biri de AK Parti İzmir Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Uğur Baran oldu

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2017 07:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Rektörden misafire ince hareket

Tarihi rektörlük binası önüne gelen Ahmet Uğur Baran’ı makama almak için portatif engelli rampası kurulurken ziyaretçisini bekletmek istemeyen Prof.Dr. Budak, binanın önüne geldi. Ziyaretçisiyle samimi bir sohbete dalan Prof.Dr. Budak, bina merdivenlerine oturarak getirilen çay eşliğinde Ahmet Uğur Baran’ın başarı dileklerini ve engelliler için üniversitenin yapabileceği çalışmaları dinledi.

Baran, “Rektörümüz ince bir davranış göstererek merdivenlerde karşıladı. Sohbetimizi de havanın güzel olmasından dolayı burada gerçekleştirdik. Bu ince düşüncesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ziyaret sırasında engelli vatandaşlarımız ile ilgili yapabileceklerimizi de konuşma şansı yakaladık. Yeni görevinin üniversitemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. (Ege Ajans)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.