TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Renault Trucks’dan İzmir’e bir servis daha

Türkiye’de hedeflerini büyüten Renault Trucks, yetkili bayisi Özmutlubaş Otomotiv ile İzmir’de yeni satış ve servis noktasını hizmete açtı

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 07:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Renault Trucks’dan İzmir’e bir servis daha

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

Yeni dağıtım kamyonlarından, uzun yol çekici modelleri ve inşaat kamyonlarına kadar Türkiye’de geniş bir ürün gamı sunan Renault Trucks, yetkili satış ve servis noktalarıyla da hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Renault Trucks ve Özmutlubaş Otomotiv’in İzmir’de açtığı yeni servisi ile Türkiye’deki Renault Trucks servis hizmet noktası 16’ya ulaştı. Özmutlubaş Otomotiv adına Özmutlubaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş’ın katıldığı açılış törenlerinde Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine, Finans Direktörü İpek Puntar,  Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu ve Pazarlama Direktörü Şebnem Uygurtürk hazır bulundular. İzmir ve Denizli’de yapılan açılış törenlerine Renault Trucks çekici ve kamyonlar ile hizmet sunan çok sayıda firma da törene katıldı.

BÜYÜME POTANSİYELİMİZ VAR

2013 yılında Renault Trucks yetkili servis anlaşması ve 2017 Temmuz ayından itibaren de yetkili satış anlaşması yaptıklarına değinen Ahmet Mutlubaş, açılış töreninde yaptığı konuşmasında, “Köklü şirket yapısı ve otomotiv sektöründeki kalitesi, güvene dayalı hizmet anlayışı ile Özmutlubaş Otomotiv, 40 yılını doldurdu. Dünya’nın 13. büyük ekonomisi olan, kişi başı 10 bin dolar düzeyindeki milli geliri, genç nüfusu ve hızlı büyüme potansiyeli olan bir ülkede yaşıyoruz. Ülkemizin topyekun kalkınması ve gelişmiş ülkeler içinde yer alması için hepimiz elimizden geleni ortaya koyma çabasında olmalıyız. Uluslararası işbirlikleri, sağlık turizmi, ileri teknoloji kullanımı, hep bu ortak amaçları desteklemek için bünyemize kattığımız değerlerdir” diye konuştu.

TÜM ARAÇLARIMIZ YENİLENDİ

Açılış konuşmasında ticari araçlar sektöründe araçların görevlerine kesintisiz devam etmelerinin önemini belirten Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine ise ağır ticari araçlar sektöründe inşaattan uzun yola kadar uzanan geniş bir araç yelpazesi ile Türkiye’de olduklarını söyledi. Delepine, “ Tüm araç gamlarımız son üç senede tamamen yenilendi, genişletildi ve müşterilerimize Renault Trucks markasının en bilinen değerleri olan güvenilirlik, sağlamlık ve yakıt tasarrufu sağlamaya devam ediyor. Şunu gururla söyleyebilirim ki Türkiye, dünya genelinde Renault Trucks’ın en önem verdiği ülkeler arasında yer alıyor. Ayrıca önümüzdeki sene Renault Trucks Türkiye olarak ülkemizdeki 20.senemizi kutluyor olacağız. Yeni girişimlerimiz ile Renault Trucks olarak Türkiye’de ticari araçlar pazarında önde gelen Avrupalı ticari araç markaları arasında yer alıyoruz. Bu başarıda değerli bayilerimizin sağladığı destek ve kusursuz hizmetin payı çok büyük. Ticari araçlar sektöründe aracın özellikleri ve iş döngüsü için sunacağı verimlilik ve performans kadar bunun sürdürülebilirliği de önemlidir. Bu nedenle aracın sürekli yüksek performansta işinin başında olması gerekir. Renault Trucks olarak müşterilerimize özel satış sonrası hizmetler sunuyoruz. Araçlarımız için planlı bakım, onarımlar ve Renault Trucks onaylı parçalar ile operasyonlarda aksama olmamasını sağlıyoruz. Araçların daha fazla yolda olmasının yanı sıra ikinci el değerlerini de koruyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.