TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rotaractlar Bursa’da buluştu

Bademli Rotaract Kulübü ev sahipliğinde UR.2440 Bölge 1’inci ve 2’inci Grup Rotaract Kulüpleri 6.Meslek Hizmet Gecesi’nde buluştu

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2018 08:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Rotaractlar Bursa’da buluştu

ASİYE ARSLAN

Bademli Rotaract Kulübü ev sahipliğinde UR.2440 Bölge 1’inci ve 2’inci Grup Rotaract Kulüpleri 6.Meslek Hizmet Gecesi’nde buluştu. UR 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği,1. ve 2. grup kulüpleri ortak toplantısını ve 6. Meslek Hizmet Ödül Gecesi, Bademli Rotaract Kulübü ev sahipliğinde, Bursa ve çevresindeki Rotaract Kulüpleri ve 50’yi aşkın Rotaryen ve Rotaractör’ün katılımlarıyla gerçekleşti.

BİR ARAYA GELDİLER

UR 2440. Bölge Rotaract Temsilcisi Mehmet Şimşek, konuşmasında bu yıl gerçekleştirdikleri çalışmalardan bahsederek, “Her yıl çalışmalarına başarılar ekleyerek yükselişine devam eden bölgemiz bu yıl da önemli projelere imza atmaktadır. Bu dönem Rotaract’ın 50.yılı olması sebebiyle daha fazla önem taşımaktadır” dedi. Toplantının ev sahibi kulüp başkanı Rtc. Ahmet Nadir Çakmak konuşmasında, “Bursa’da 1. ve 2. grup kulüpleriyle gerçekleşen bu kalabalık ortak toplantımıza ev sahipliği yapmaktan ve böylesine büyük bir ailenin ferdi olmaktan gurur ve onur duyuyorum” diye konuştu.

Ortak Toplantı’nın önemli anlarından biri de “Meslek Hizmeti” ödülünün takdimi oldu. Manken Şenay Akay ve İş Adamı İlhan Parseker’in konuk olarak yer aldığı gecede Yılın En İyi Magazin Gazetecisi Ödülü Oğuzhan Toracı’nın oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.