TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rotary Vakfı’ndan Teşvik Semineri

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu “1. Vakıf ve Teşvikler Semineri” Gaziemir Rotary Kulübü ev sahipliğinde İzmir’de yapıldı. Seminerde üyelere Rotary Vakfı’nın çalışmaları anlatıldı

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2018 10:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Rotary Vakfı’ndan Teşvik Semineri

NİHAT AK

Bölgeye bağlı kulüplerin vakıf programlarından ve kaynaklarından yararlanabilmeleri için bölge yeterliliği almaları gerektiğini ve bunun da ancak düzenlenen bu seminere katılmakla mümkün olabileceğini belirten bir sonraki dönem başkanı Alaeddin Demircioğlu, “Rotary Vakfı, Rotary için son derece önemli bir kaynak çünkü projelerimizin finansmanını oradan oluşturmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla vakıftan temin edeceğimiz bu finans kaynakları için prosedürleri yerine getirmemiz açısından bu semineri düzenledik. Bütün Rotary Kulüplerinin de bu prosedürleri öğrenerek ve uygulayarak vakıftan azami şekilde faydalanıp toplumumuza etkin ve sürdürülebilir projeler oluşturması amacındayız” dedi.

“YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

2440. Bölge’de son 3 yıldır Rotary Vakfı Başkanlığı görevini sürdüren Reha Akın ise, “Bizim, Çanakkale, Bursa, Manisa, Denizli, Muğla, İzmir, Aydın ve Balıkesir olmak üzere kapsadığımız 8 ilde yapacak çok işimiz var. Bu projeler 6 öncelikli alanda başta, barış ve anlaşmazlıkların çözümü olmak üzere, ekonomik ve toplumsal kalkınma, eğitim, hastalıkların önlenmesi ve tedavisi alanında çok fazla yapmamız gereken proje var. 64 kulüp ile bu projeleri araştırıyoruz ve toplumun ihtiyacı olan büyük işlere imza atmak üzere çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.