TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet partisi denge unsuru

Saadet Partisi’nin Millet İttifakı’nda bir denge unsuru olduğunu belirten Saadet Partisi Bornova İlçe Başkanı Kamuran Gündoğdu, önemli açıklamalarda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2018 06:23
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Saadet partisi denge unsuru

KENAN YEŞİL - ÖZEL HABER

24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kala partililer tüm hızıyla seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bornova’da oy potansiyelini artırmak ve 24 Haziran’da iyi bir sonuç almak için seçim çalışmalarını yürüten Saadet Partisi’nde (SP) beklenti yüksek. Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu’nun büyük bir ilgi gördüğünü belirten Saadet Partisi Bornova İlçe Başkanı Kamuran Gündoğdu, “İktidar partisinde sıkıntı olduğunu gözlemliyorum. İktidar partisinin mensupları bizleri eleştirmeye çalışıyor. Bu eleştiriler karşısında biz sakinliğimizi koruyup çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel başkanımız Temel Karamollaoğlu güzel bir rüzgar yakaladı. 24 Haziran seçimlerinde Bornova’da oylarımızın artacağını düşünüyorum. Oy oranımıza baktığımızda Türkiye’de binde 7’dir. Bornova’da ise binde 5 oy oranımız var. Bu seçimde ise Bornova’da yüzde 2-3 oy oranını yakalayacağımızı düşünüyorum. Türkiye genelinde ise yüzde 6-7 oy oranına ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi.

İTTİFAKLARI DEĞERLENDİRDİ

Cumhur ittifakı ve millet ittifakını değerlendiren Gündoğdu, “AK Parti kendi kazdığı kuyuya düşecek. Cumhur İttifakı yapmak suretiyle karşı tarafa da Millet İttifakı yapma fırsatını verdi. Millet ittifakı farklı düşünceleri bir araya getirdi. Hepimiz aynı gemide yol alıyoruz. Baktığımızda AK Partililer CHP’yi yükleniyor. Kıbrıs Barış Harekatı, CHP ile Erbakan Hocamız koalisyonu yapılarak yapıldı. Biz hiç kimseyi ayırt etmiyoruz. CHP, MHP, AK Parti hepsini kardeşimiz olarak görüyoruz. Herkesin bu ülkeyi bulunduğu kötü durumdan kurtarmak için çaba gösterdiğini düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

MİLLET İTTİFAKINDA DENGE KURDU

Millet İttifakı’nda Saadet Partisinin yer almasıyla kötü senaryoların engellendiğini vurgulayan Gündoğdu, Saadet Partisi’nin Millet İttifakında bir denge unsuru olduğunu söyledi. AK Parti ve Cumhur İttifakı’na yüklenen Gündoğdu, “Türkiye’yi ortadan ikiye böldüler. İttifak olarak da bölündü. Saadet Partisi eğer Millet İttifakında yer almasaydı Türkiye’de daha kötü senaryolarla karşılaşacaktık. Gerginlikler oluşacaktı. Saadet Partisi’nin CHP ve İYİ Parti ile birlikte olmasının Türkiye’de bazı şeyleri değiştirdiği kanaatindeyim. Saadet Partisi Millet İttifakı’nda yer alarak ‘CHP ve İyi Parti Türkiye’nin köküne dinamit atacaktır’ gibi bir kanaatin oluşmasına engel olmuştur. Saadet Partisi Millet İttifakında bir denge unsuru olmuştur” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.