TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SAADET PARTİSİ Mardin’de iddialı

Saadet Partisi Mardin eski İl Başkanı ve yeni Milletvekili Adayı Ahmet İletmiş, seçimlerde iddialı olduklarını dile getirdi. Toplantıda ayrıca seçim sandıklarının korunmasının öneminden de bahsedildi

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 12:42
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
SAADET PARTİSİ Mardin’de iddialı

ADNAN AVUKA/MARDİN

Mardin’de Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı’nda aday tanıtım toplantısı yapıldı. Gerçekleştirilen ön tanıtım toplantısına bazı adayların katılmadığı gözlendi. Saadet Partisi İl Binası’nda bir araya gelen SP milletvekili adayları, yapılacak seçim çalışmalarını da değerlendirdi.  Birinci sırada yer alan Mehmet Ali Kılıç, il genelinde vatandaşlarla birebir görüşmelerle oylarını arttırmaya çalışacaklarını söyledi.

SAHİP ÇIKACAĞIZ

Seçim sandıklarına sahip çıkmanın önemine değinen Kılıç, “Biz seçim sandıklarının korunmasına ve sahiplenmesine önem veriyoruz. Bunun için her sandık başında bir gözetmenimiz, bir sandık görevlimiz yer alacak. Millet İttifakı’na dahil siyasi partilerin dikkat etmesi gereken en önemli husus bu olmalıdır” dedi. İletmiş de seçimlerde iddialı olduklarını dile getirdi. Mardin’in köklü ailelerden gelen Milletvekili Adayı Halime Dabakoğlu ise, “Ben inanıyorum ki Mardinli kadın kardeşlerimiz kime oy atabileceklerini çok iyi biliyor. Ülke genelinde herkes vicdan muhasebesini yapıp kime oy atabileceklerini biliyor” dedi.

Saadet Partisi, önümüzdeki günlerde milletvekili adaylarını seçmenlerle tanıştırma programı düzenleyeceği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.