TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahillere kadın eli değdi

Inner Wheel 244. Bölge üyeleri Atakent Inner Wheel Kulübü’nün öncülüğünde bir araya gelerek Çeşme Ilıca sahil şeridi üzerinde kıyı temizliği yaptı

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 07:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sahillere kadın eli değdi

ONURHAN ALPAGUT

Rotary 2440. Bölge eşlerinden oluşan Inner Wheel 244. Bölge’ye bağlı Atakent, Ege, İzmir ve Konak Inner Whell Kulübü üyeleri bir araya gelerek Çeşme Ilıca sahilinde çevre temizliği etkinliği düzenledi. Eylül ayındaki Dünya Barış Günü’nü çevre konusuna uyarlayarak “çevre ile barış” içerisinde olmaya ve çevrenin korunmasına yönelik olarak bu etkinliği düzenlediklerini söyleyen Inner Wheel 244. Bölge Başkanı İclal Kardıçalı “Dünyamız için sadece çevre kirliliğini durdurarak önlem alma sınırını çoktan geçtik. Artık insanlığın çevreye verdiği zararları onarma zamanı geldi de geçiyor” dedi.

KÜRESEL BİLİNÇ OLUŞTURULMALI

Çevre bilinci olan bireylerin şahsi yaptıkları hareketlerin kıymetli olduğunu fakat bu bilincin küresel olarak, ülkeler arası anlaşmalar sağlanarak gerekli önlemlerin alınması gerektiği konusuna dikkat çeken Kardıçalı, bu sayede hem ülkeler arası diyaloğun ve iş birliğinin yolunun açılacağı, hem de dünya barışına fayda sağlayacağını sözlerine ekledi. Kardıçalı “Ayrıca, insanlığın da bugüne kadar doğayla mücadele etmek yerine barış içinde yaşaması gerektiğine inanıyoruz. Bu güzel çalışmayla, dünyamızı kurtarmak için hala vaktimiz olduğunu ve hiç bir şey için geç kalmadığımızı herkese göstermek istiyoruz. Falih Rıfkı Atay’ın dediği gibi; ‘Her yıkıntı onarılabilir, doğanın yıkıntısı asla’” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.