TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahne Modda farklı bir deneyim yaşatacak

Sanata yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Ontan Grup, Atölye Modda sonrası Sahne Modda projesiyle dikkat çekti. Şubat ayı dolu dolu geçecek olan Sahne Modda, seyircilerine farklı bir deneyim yaşatacak

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 06:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sahne Modda farklı bir deneyim yaşatacak

ASİYE ARSLAN

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Ontan Grup, sanata da yatırım yapıyor. Bayraklı bölgesinde inşa ettiği Ontan Bayraklı’da Sahne Modda projesini hayata geçiren grup, seyircileri klasik tiyatro deneyiminden çıkararak alternatif sunuyor. Kentin köklü sanat okullarından Tiyatrohane’nin yöneteceği Sahne Modda’da sabit seyirci koltuğu bulunmuyor. Oturma düzenine göre 80 ile 100 kişilik seyirci kapasitesine sahip sahne, teknik imkanlarıyla İzmir’in en donanımlı alternatif tiyatro sahnesi olarak tanımlanıyor. Bu sahnede komedi ve trajedi türündeki oyunlar, farklı formatlardaki doğaçlama gösteriler, alternatif tiyatro ve performans denemeleri ve çocuklar için tiyatrolar sergilenecek. Tiyatrohane ekibinin sergileyeceği oyunların yanı sıra ulusal ve uluslararası pek çok sanatçıya da ev sahipliği yapılacaktır. Sahneyle entegre olarak işletilecek yeni nesil kafe-market zinciri Kübik’in ilk şubesi de eş zamanlı olarak hizmete açıldı. Kübik ve Sahne Modda haftanın her günü hizmet verecek. Sahne Modda, bir yıl sonra büyüyerek Modda Bulvar projesinde 600 kişilik seyirci kapasitesiyle sanata hizmet verecek.

600 KİŞİLİK SALONA TAŞINACAK

Toplumun gelişmesinde bilimin ve sanatın önemini bildiklerini ve inşaat projelerinde bu yönde çalışmalar yürüttüklerini belirten Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Onur Öktem, “Geçen ay Bulvar Projemizde Atölye Modda’yı açtık. Bugün de sizlerin desteğiyle Sahne Modda’yı açıyoruz. Sahne Modda ile birlikte yeni nesil kafe market zinciri Kübik’i de hizmete açtık. Modda Sahne iki yıl sonra 600 kişilik bir salona taşınacak. Modda Bulvar projesinde bu salonun inşaatına başladık. Modda Sahne projesinde ev sahipliği yapacak olan Tiyatrohane ekibine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Köklü sanat okulu Tiyatrohane’nin yöneteceği Sahne Modda’nın açılış kokteyline İzmirli ünlü tiyatro sanatçıları da katıldı. Tiyatro sanatçısı Prof.Dr. Özdemir Nutku, herkesin sanata destek olmasını istedi. İzmir Beşiktaşlılar Derneği yönetimi de kokteyle katılarak sanata destek verdi. Sahne Modda salonunda, Türkiye’nin ünlü tiyatro oyuncularının mesajlarının yer aldığı bir klip gösterildi. Oyuncular ise, sanata destek verilmesi gerektiğini ifade ederken Ontan Grubu’na katkılarından dolayı teşekkür etti. Sahne Modda’da sahnelenecek oyunlar için biletler gişeden ya da Biletix’den temin edilebiliyor.

OYUN PROGRAMI

16 Şubat Cuma                         Kiralık Katiller “Jerry&Tom”

17 Şubat Cumartesi       Doğaçhane Tiyatro Sporu

21 Şubat Çarşamba       Kiralık Katiller “Jerry&Tom”

23 Şubat Cuma                         “Şirket” Forum Tiyatro

24 Şubat Cumartesi       “Shakespeare Öldü Aş Bunları”

28 Şubat Çarşamba       Kiralık Katiller “Jerry&Tom”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.