TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlıkta mobil dönem

Emsey Mobil Sağlık yeni binası ile hastalarına hizmet vermeye başladı

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2017 08:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sağlıkta mobil dönem

Emsey Mobil Sağlık İstanbul Pendik'te açtığı yeni binası ile hastalarına hizmet vermeye başladı. Aralık 2012 tarihinde kurulan, Sağlık Bakanlığınca evde bakım ve sağlık hizmetlerini sunabilmek için gerekli yetki belgesini alan Emsey, son teknolojiyle donattığı yeni binası ve uzman kadrosuyla hizmetlerine devam ediyor. Emsey mobil hizmeti ile de evde, işte sağlık ve bakım ihtiyacı olan bireylerin yaşadıkları ve bulundukları ortamlarda tetkik, teşhis, tedavi ve koruyucu sağlık hizmetlerinin verilebilmesini sağlıyor. Emsey Mobil Sağlık İstanbul ili içindeki tüm hastalarına ulaşıyor.

Çağın gereklerine uyarak hareket ettiklerini belirten Emsey Mobil Sağlık Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Bozca, uzman kadrosu ile evden hastaneye gidemeyen vatandaşlara güvenilir, şeffaf, hasta mahremiyetine saygılı bir şekilde hizmet verdiklerini vurguladı. Hastalarının hastanede özel hemşire refakati, bakım destek personeli refakati gibi hizmetlerini yürütmekte olduklarını ifade eden Bozca, “Taburculuk sonrasında gerek hem yurt dışından gelen hastalarımızın  nekahet dönemlerinde kaldıkları otellerde gerekse hastalarımızın yaşadıkları ev ortamında teşhis, tetkik, tedavi ve bakım hizmetlerini yerine getiriyoruz” dedi.

ŞİRKETLERE DE HİZMET

Kurumsal olarak, yerinde sağlık hizmetleri verdiklerini söyleyen Bozca, “Emsey Mobil Sağlık olarak firma çalışanlarının zaman ve iş kaybına uğramaksızın bulundukları ortamda tetkik, teşhis ve tedavilerini yapıyoruz. Aynı zamanda gerektiğinde kurumlar ile hizmet sözleşmeleri yaparak hizmetlerden indirimli olarak faydalanmalarını sağlıyoruz” diye konuştu.

Bozca, ayakta hastaneye gelen hastalarının grafiklerini ve tüm kan tetkiklerini SGK’lı hastadan daha uygun fiyata gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bozca, diğer hizmetleri hakkında ise şunları söyledi: “Aynı zamanda Emsey, tüm sağlık raporlarını ve işe giriş tetkiklerini merkezinden sağlayabiliyor. Sağlık eğitimi konusunda da uzman kadroya sahip olan Emsey, eğitim merkezinde ya da istenilen bir yerde eğitimleri verebiliyor.” (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.