TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun yerli oto üretimine talip

Samsun Valisi Osman Kaymak, “yerli ve milli otomobil”in Samsun’da üretilmesi için çalışma başlattıklarını ve Samsun’un yerli otomobilin üretilmesi için en cazip yerlerden birisi olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2017 09:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Samsun yerli oto  üretimine talip

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerli ve milli otomobil fikrine tüm Türkiye sahip çıkıyor. Yerli otomobili kendi illerinde üretmek isteyen iller, kendi şehirlerinin avantajlarının anlatıldığı dosyaları ilgili kurumlara göndermeye başladı. Samsun Valisi Osman Kaymak da yerli otomobilin Samsun’da üretilmesi için çalışma başlattıklarını açıkladı.

Yerli otomobilin Samsun’da üretilmesi için çalışma başlattıklarının altını çizen Vali Osman Kaymak, “Sayın Cumhurbaşkanımızın yerli otomobil üretme fikri var. Bu konuda yerli otomobilin kendi illerinde üretilmesini isteyen her il hazırlık yapıyor. Biz de Samsun olarak hazırlık içerisindeyiz. ‘Yerli ve milli otomobil’ Samsun’da üretilsin diye bir ön hazırlık yaptık. Dosya tam olarak bitmedi. Hala üzerinde çalışılıyor. Samsun’un avantajlarının anlatıldığı dosyamız tamamlandıktan sonra ilgili bakanlık, başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığına göndermeyi düşünüyoruz” dedi. n İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.