TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanat dolu tatil Bayraklı’da

Bayraklı Belediyesi, sömestr tatilinde öğrencilere yönelik tatil programı hazırladı. 23 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında 75'inci Yıl Kültür Merkezi'ndeki program kapsamında tiyatrodan, gitara, dramadan satranca kadar birçok farklı alanda kurslar ve etkinlik gerçekleştirilecek

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2017 07:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sanat dolu tatil Bayraklı’da

Öğrenciler tatilleri boyunca hem eğlenecek hem öğrenecek.

 Bayraklı’da öğrenciler yarıyıl tatilinde birbirinden eğlenceli, eğitici hem de öğretici etkinliklerle dopdolu bir tatil dönemi geçirecek.

Bayraklı Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından hazırlanan program dahilinde 5 farklı gruba ayrılan öğrenciler 10 gün boyunca hafta içi saat 10.30-15.30 saatleri arasında drama, bokwa, kukla-maske, satranç, ritm, karikatür, oyun, gitar, resim ve düşünce eğitimi kurslarına katılacak.

 EN GÜZEL YARIY TATİLİ

 23 Ocak Pazartesi 10.30’da 75’inci yıl Kültür Merkezi'nde başlayacak sömestr kursları öğrencilerin en çok istedikleri alanlardan seçildi. Birbirinden eğlenceli aktivitelerle güzel bir ara yıl tatili geçirecek olan öğrenciler ikinci döneme yüksek motivasyonla girecek. Öte yandan kurslar süresince, öğrencilere öğle aralarında yemek servisi de yapılacak.

ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ

 Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, öğrencilere keyifli bir sömestr tatili programı hazırladıklarını belirterek, “Çocuklarımızın zamanlarını verimli kullanmaları ve kendilerini geliştirmeleri için 10 gün boyunca farklı dallarda kurslar düzenleyeceğiz. Bu süreçte hem eğlenecek hem de öğrenecekler. Her bir çocuğumuzu önemsiyoruz. Onlar bizim geleceğimiz” dedi. (İHA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.