TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanayi esnafına ‘evet’i anlattı

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan referandum çalışmaları kapsamında AYMAS Galericiler ve 2. Sanayi Sitesi’nde esnafını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 08:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sanayi esnafına ‘evet’i anlattı

Mehmet Edem, Efeler’de esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek referandumda ‘Evet’ için destek istedi. Yeni anayasanın önemini anlatan Mehmet Erdem, Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin önemini aktararak 16 Nisan’da destek istedi. Erdem, “Azimle, inançla büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize ulaşmak için gelecek nesillere daha müreffeh bir Türkiye hazırlamalıyız. 16 Nisan’da ‘Evet’ ile cumhuriyet güçlenecek, birlikte kurduğumuz Cumhuriyetimizi hep birlikte güzel yarınlara taşıyacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte milleti gücünün üzerinde hiçbir güç kalmayacak. Siyaset güçlenecek, kurulacak hükümetlerin demokrasi standartları ileriye taşınacak” dedi.

‘Hayır’ cephesini eleştiren Erdem, "Mevcut sistemin açmazlarını aslında ‘hayır’cılarda biliyorlar fakat bunu açıkça dile getiremiyorlar. Anayasa değişikliğini okumadan halkımızı yanıltmak için akla hayale gelmeyen varsayımlar oluşturuyorlar. Türkiye, Allah'ın izni, milletimizin desteğiyle mevcut sistemin prangalarını 16 Nisan'da söküp atacak inşallah” diye konuştu. (İHA/AYDIN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.