TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Sandıklara sahip çıkın”

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, “24 Haziran’da İzmir desteğini ortaya koyacak. Sandıklara sahip çıkın. Sandık bizim namusumuzdur” dedi

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 12:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Sandıklara sahip çıkın”

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’nın düzenlediği toplantıda kadın STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmirli kadınlarla el ele kol kola olacağız mesajı verdi. Bütün bileşenlerinin kadın olduğu ‘Topraktan Tabağa’ projesinin İzmir’de uygulamaya konacağını söyleyen Bölünmez Çankırı, “Tek el alkış tutmuyor. Birlik ve beraberlik güç sağlar. Biz kadınlar olarak toplumsal hayatın her alanında dayanışma içinde olacağız” dedi. Kadın kanaat önderlerinin de yer aldığı Buca’daki toplantıda kadın sorunları üzerine konuşan Bölünmez Çankırı, yaşanan sıkıntıları aşmak için el ele yürümek gerektiğine dikkat çekerek projesi olan kadınlara, kadını ve eğitimi önceleyen tüm projelere her türlü desteği sağlayacağının sözünü verdi. Buca Mustafa Kemal Mahallesi’nde de kadınların toplandığı bir ev ziyareti gerçekleştiren Bölünmez Çankırı, coşku ile karşılandı.

İSTİKRARIN DEVAMI İÇİN

Karabağlar Müteahhitler ve İşadamları Derneği (KAMİDER) ziyaretinde yaptığı konuşmada imar barışı ve kentsel dönüşümü gündeme getiren Bölünmez Çankırı, “Sayın Başbakanımıza ada bazlı imar planı ve yerinde dönüşüm taleplerinizi, imar barışı ile ilgili de şuurlu alanların durumu ve imar barışındaki ödeme kolaylığı konularını ilettim. Hükümetimiz bu konularda talepler doğrultusunda gerekli çalışmaları yapacaktır. Çalışmaların sürmesi, istikrarın devamı için desteğinizi bekliyoruz” dedi. Daha sonra Bozyaka AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde teşkilata seslenen Bölünmez Çankırı, “Son iki günü iyi değerlendirelim. Akraba eş dost ile konuşun. 24 Haziran’da İzmir desteğini ortaya koyacak. En önemli konulardan biri de sandıklar. Sandıklara sahip çıkın. Sandık bizim namusumuzdur” diye konuştu.

“DADAŞLARIN ADRESİ BELLİ” 

Yaptığı çalışmalarla adını her kesime duyuran Bölünmez Çankırı, seçim arifesinde Pazaryolu Gülçimen Köyü Derneği ve Tortum Kazandere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile ardından da kalabalık bir ev toplantısında Erzurumlularla bir araya geldi. Milletvekili Bölünmez Çankırı, seçim çalışmalarına ilk Erzurumlularla başladığını hatırlatarak “Biz Doğu ve Güneydoğu’da Allah kimseye yaşatmasın denecek günler yaşadık. Her gün bir şehit vardı. İlinizden şehit uğurlamak çok zor, annelerin bakışlarını görmek, yanan yürekleri hissetmek çok zordur. Bunu tüm milletimiz yaşadı. Onlar hizmeti dağa götürüyor, halkın parasıyla dağdakilere silah veriyor, o silahla gelip tekrar halkı vuruyorlardı. İşte biz o süreci geçtik. Devletimiz teröre sert tokadı indirirken bölge halkına şefkatli elini gösterdi. Artık terör bitti. Bölgeye huzur geldi. Kayyumlarla birlikte belediyenin kaynakları artık dağa değil vatandaşa harcanıyor. Yolları şehirleri altyapıyı yeniden inşa ettik, şimdi artık üretim vakti. Tüm Türkiye’de üretime yoğunlaşacağız” dedi. “Dadaşların adresi belli” diyen Erzurumlulara teşekkür eden Bölünmez Çankırı, “Seçimlerden sonra sizi utandırmayacağız. Hizmetlerimizle yüzünüzün akı olacağız verdiğiniz oyların hakkını hizmetlerimizle ödeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.