TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçim değerlendirmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  2019 Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak, “Önümüzde 14 ay var, 14 ay sonra biliyorsunuz Mart 2019 yerel seçimleri var. Biliniz ki Kasım 2019’un işaret fişeğidir ”ifadelerini kullandı

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 07:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Seçim değerlendirmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşme sırasında yeni hizmete alınan ilçe teşkilat binasını gezdi. Yaklaşık 2 saat ilçe başkanlığında kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra ilçe başkanlığının balkonuna çıkarak, dışarıda bekleyen halka hitap etti.

Rabia işaretini yaparak halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tek millet diyoruz, çünkü, bizi bölmek ve parçalamak istediler. Biz Kürt’üyle, Laz’ıyla, Arap’ıyla, Alevi’si Sünni’siyle tekiz bizi bölemeyecekler. Tek bayrak, bayrağımızın rengi şehidimizin kanının rengidir. Hilal bağımsızlığımızın ifadesidir, yıldız şehitlerimizin ta kendisidir. Tek vatan, 780 bin kilometreyle tek vatan, vatanımızı da bölmeyecekler. Güneydoğu’da şöyle, Doğu’da böyle avucunuzu yalarsınız. Ne oldu çukurlar açtılar. Yok Kato’ya, Gabar’a, Tendürek’e çıkamazsınız dediler. Şu anda askerimizde, polisimizde, güvenlik korucularımızda jandarmamızda, hep birlikte yer geldi Gabar’da, Cudi’de, Kandil’de oldular ve o çukurları onlara mezar yaptılar. Ne dedik F16 oluruz, helikopterlerimizle beraber onların başına başına ineriz” dedi.

“ACIMAYACAĞIZ”

  FET֒ye acımadan hukuk çerçevesinde ne yapmak gerekiyorsa yapılacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Paralel devletmiş, ne oldu nerde o devletin başındakiler, kimisi Pensilvanya’da, kimisi Almanya’da, kimisi orada burada, büyük bir kısmı da şu anda cezaevindeler. Sevgili gençler, hukuk içerisinde ne gerekiyorsa bugüne kadar yaptıysak, bundan sonrada aynen yapmaya devam edeceğiz. Acımayacağız, acırsak acınacak hale geliriz. Onun içinde sonuna kadar takip edeceğiz” diye konuştu.

“İŞARET FİŞEĞİDİR!”

2019 Mart yerel seçimlerinin önemli olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sizden ricam var, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Şimdi önümüzde 14 ay var. 14 ay sonra biliyorsunuz Mart 2019 yerel seçimleri var. Biliniz ki Kasım 2019’un işaret fişeğidir. Orada parlamento seçimleri var, cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bunlara hazır mıyız? Çok çalışacağız. Sarıyer’de önce yerel seçimi almaya hazır mıyız? Bu azminizi hiçbir zaman kaybetmeyin. Ben sizlere bu duygular içerisinde en kalbi duyguyla selamlıyorum” şeklinde konuştu. İHA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.