TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEVGİLİYE ÖZEL HEDİYELER

Sevgiliye Hediye Günüleri 4-14 Şubat’ta Tepekule Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Binlerce çiftin 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi ile anı ölümsüzleştirme tutkusu gerçeğe dönüşecek

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2017 07:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
SEVGİLİYE ÖZEL HEDİYELER

NİHAT AK

 

İzmirlilerin bir hayalini daha Gençiz Fuarcılık gerçeğe dönüştürecek. 4-14 Şubat’ta gerçekleşecek Sevgiliye Hediye Günleri ziyaretçilerini bekliyor. Katılımcıların birbirinden özel hediyeleri yüzde 70’e varan indirimlerle sevdalılara sunacaklarını vurgulayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, kendilerine yapılan ısrarlı taleplerin bu organizasyonu doğurduğunu söyledi.

Her 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde en özel hediyeyi bulma stresini yaşayan İzmirliler artık rahat bir nefes alacak. 4-14 Şubat tarihlerinde Tepekule Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Sevgiliye Hediye Günleri binlerce çiftin mutluluğuna mutluluk katacak. Hediyelik sektörünün seçkin temsilcilerinden olacak katılımcılar, sevgililere has hediyeliklerini stant vitrinlerine taşıyacaklar. Mücevher takılar, güzellik ürünleri, aşkın simgesi özel mumlar, mesaj nakışlı gömlekler, mesaj kutuları, özel temalı sihirli kupalar, sevgi saatleri, temalı takvimler, baskılı abajurlar, puzzleler, resimli yastıklar, 3D lambalar, biblolar, cüzdan, gümüş, bakır ve yöresel ürünler başta olmak üzere binlerce ürün görücüye çıkacak. Bu ürünlerin tanıtımı ve sıcak satışları şok indirimli fiyatlarla yapılacak. Sevgililer gününün yıllar boyu sürecek olan aşkların teminatı olduğunu vurgulayan katılımcılar, ziyaretçilerin yıllardır süren hediye bulma kâbuslarına bu organizasyon ile son vereceklerini söyledi.

MÜCEVHERDE YÜZDE 70’E VARAN İNDİRİM FIRSATI

Sevgilisini bir mücevher ile sevindirmek isteyenler için organizasyon kapsamında altın ve pırlanta ürünlerinde fırsat günleri oluşturuldu. Etkinlik dahilinde her bütçeye ve her zevke uygun tek taş yüzükler, kolyeler ve küpeler bulmak mümkün olacak. 99 TL’den başlayacak tektaş yüzükler yüzde 70’e varan indirimler dudak uçuklatacak. Sevgiye özel koleksiyonlar indirimli fiyatlarıyla da ziyaretçileri baştan çıkaracak nitelikte olacak.

Sevgiye büyük önem veren İzmirlilere özel bir organizasyonun hazırlıklarını titiz bir çalışma ile yürüttüklerini vurgulayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, kaliteli farklı tasarımların avantajlı fiyatlarla sunulacağını söyledi. Gençer, “İzmirli hemşerilerimiz ve hediyelik sektörünün seçkin temsilcilerinin ısrarlı istekleri bu organizasyonu doğurdu. Sevgiliye Hediye Günlerinde sevgiliye has hediyelik eşyalar, Altın ve Pırlanta da fırsat ürünleri ziyaretçilerimize sunulacak. Sevgililer Gününe has farklı hediyelik ürünleri olan kişilere katılımcı olarak kapımız açık” dedi.

Talepler doğrultusunda ücretsiz ulaşım servislerinin planlandığı Sevgiliye Hediye Günleri 4-14 Şubat’ta Bayraklı’daki Tepekule Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Bayraklı Belediyesinin ev sahipliğinde 11 gün sürecek organizasyon sevgiye hizmet edecek.  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.