TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevilen oyunların çıkış tarihi açıklandı

Senelerdir futbolseverlerin vazgeçilmez oyunlarından olan PES, FIFA ve Football Manager serisinin 2018 versiyonlarının çıkış tarihleri açıklandı

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2017 08:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sevilen oyunların çıkış tarihi açıklandı

Kapağında Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez, Andres Iniesta ve Rafinha’yı kullanan Pes 2018 geçtiğimiz gün piyasaya çıktı. PES 2018'i, PC, PS3,PS4, Xbox One, ve Xbox 360'da oynayabileceksiniz. PES 2018'in standart versiyonu şu anda PS Store'da 179 TL'den ön sipariş olarak verilebiliyor. Xbox ve Steam'de ise standart edisyonun Xbox ve PC'deki ön sipariş fiyatları 199 TL. Türkiye ligi bu sene de oyunda yer almayacak.

Oyunun kapağında Cristiano Ronaldo'nun yer alacağı FIFA 2018’in çıkış tarihi ise her zamanki gibi, eylül ayında olacak. FIFA 2018, dünya çapında 29 Eylül'de satışa sunulacak. Ama oyunu birkaç gün önceden oynama şansınız da mevcut. FIFA 18'in İkon ve Ronaldo edisyonlarını ön sipariş verenler, oyunu 26 Eylül'de indirebilecekler. FIFA 18’i de aynı PES 2018’de olduğu gibi PC'nin yanı sıra PS3,PS4, Xbox One, Xbox 360 ve yeni oyun konsolu Nintendo Switch'te oynayabileceksiniz. FIFA 18'de TFF Süper Lig olacak. Ayrıca oyun Türkçe olarak da futbolseverlerin beğenisine sunulacak. Dünyanın en popüler futbol oyunlarından bir diğeri olan Football Manager 2018’de ise oyunun resmi Instagram hesabından mart ayında bir güncelleme yayınlandı. Fotoğrafta iki aktör kupa kaldırma mimiği yapıyorlar. Bu da oyuna daha fazla kutlama animasyonunun geleceğinin habercisi.

Oyunun 2018 versiyonunun çıkış tarihi ise resmi olarak açıklandı. Football Manager oyununun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, oyununun çıkış tarihinin 10 Kasım Cuma olacağı açıklandı.

FM 18 NE KADAR?

FM 2017, geçen sene ülkemizde 100 TL raf fiyatından satışa sunulmuştu. Football Manager 2018'in fiyatına dair henüz bir bilgi yok ama yine 100 TL civarında olması bekleniyor. Football Manager 2018'in temel versiyonu, PC, Mac ve Linux işletim sistemlerinde oynanacak.FM Touch ise tabletler için oluşturulduğundan iOS ve Android'de oynanacak. FM Mobile ise mobil işletim sistemlerinde oynanabilecek. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.