TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıfır Yayınları yazarları İzmir’de

Türk Tarih Kurumu tarafından organize edilen, İzmir Valiliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesinin desteklediği Çakabey Kitap Günleri İzmir Tarihi Havagazı Fabrikasında açıldı

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2018 06:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sıfır Yayınları yazarları İzmir’de

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

25 Mart tarihine kadar gezilebilecek olan etkinlik boyunca Türkiye’nin seçkin yazarları İzmirli kitapseverlerle buluşacak. İzmirli genç girişimci Gökhan Yıldırım’ın kurduğu Sıfır Yayınları da birbirinden seçkin yazarları ile Çakabey Kitap Günleri’nde yerini aldı.

FUAR 25 MART’A KADAR

Proje Kitap Serisi ile genç yazarlara ufuk açan Sıfır Yayınları, Çakabey Kitap Günleri’nde genç yazarlarını İzmirliler ile buluşturdu. Güzelbahçe Kitap Fuarı ve Demirören AVM Kitap İmza Günü’nden sonra yazarlarını okuyucular ile buluşturan Sıfır Yayınları’nın standı büyük ilgi gördü. Kendisi de yazar olan Sıfır Yayınları’nın kurucusu Gökhan Yıldırım’ın yanı sıra Elçin Işıdan, Seval Gök, Hande Aras ve Yusuf Kılıçlı kitaplarını sevenleri için imzaladı. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda 25 Mart’a kadar gezilebilecek olan Çakabey Kitap Günleri, ziyaretçilerini ve kitapseverleri bekliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.