TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silikon Vadisi İZLENİMLERİ

Ocak ayında en büyük tüketici elektroniği fuarı olan Consumer Electronics Show (CES) fuarına ve Silikon Vadisi’ni ziyaret eden Erciyes Teknopark firmaları, “Tecrübe Paylaşım Seminerleri” kapsamında gözlemlerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2018 10:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Silikon Vadisi İZLENİMLERİ

Tecrübe Paylaşım Seminerleri ile firmaların ticari ortamda daha başarılı bir şekilde büyümelerine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz, Erciyes Teknopark çatısı altında faaliyet gösteren ar-ge firma temsilcilerinin Ocak ayında dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan Consumer Electronics Show (CES) fuarına katıldıklarını ve Silikon Vadisini görme fırsatı bulduklarını ifade etti.

İNCELEME FIRSATI BULDUK

Kiraz, “Bu vadide Apple, Google, Facebook, Microsoft, Yahoo, Mozilla, LinkedIn, eBay, Intel gibi uluslararası alanda faaliyet gösteren birçok teknoloji şirketi yer almaktadır. Teknolojik faaliyetlerin merkezi olan Silikon Vadisi teknoloji alanında dünya ekonomisindeki pastadan en büyük payı almaktadır. Bu bölgeyi ziyaret eden Erciyes Teknopark firmaları da Silikon Vadisindeki firmaların neden bu kadar başarılı olduklarını, yatırımcı girişimci ilişkilerini, vadideki motivasyon yöntemlerini ve ekosistemi yerinde inceleyip tanıma fırsatı bulmuşlardır. Consumer Electronics Show (CES) fuarında teknik ziyaretler ile ikili görüşmeler gerçekleştiren firmalarımız, Erciyes Teknoloji Geliştirme Bölgesinde bulunan diğer firmalarla Silikon Vadisi ekosistemi izlenimlerini ve yeni teknolojilerle ilgili tecrübelerini paylaştılar” diye konuştu.

Kiraz, firmaların çalışmalarına vizyon katacağına inandıkları tecrübe paylaşım seminerlerinin yıl boyunca süreceğini sözlerine ekledi. İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.