TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şimdi trend Yoga!

Yoga Academy Halkla İlişkiler Sorumlusu Elçin Erener her yaş ve sağlık durumuna uygun programlar düzenlediklerini belirterek mutlu bir beden ve ruh hali için yoganın en iyi sporlardan biri olduğunu söyledi

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2017 08:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Şimdi trend Yoga!

NİLGÜN TAZE

Büyük metropollerde yaşıyorsanız, hayatınızda bolca şehir gürültüsü, iş rekabeti, sınav stresi ve trafik varsa yoga tam da size göre.

Üstelik birlik, beraberlik değerlerine sıkıca sarılıp, milletçe 2017’ye güven dolu bakmak istediğimiz bugünlerde, özgüven tazeleyerek yogadan faydalanmanın tam zamanı.

Orijinal yoga sisteminin nefes ve beden egzersizleri, konsantrasyon çalışmaları ve derin gevşeme uygulamaları ile hayata sağlıklı bir spor anlayışı getirmekte olduğunu belirten Yoga Academy Halkla İlişkiler Sorumlusu Elçin Erener,  “Her yaş ve sağlık durumuna uygun programlar içeren bir yoga çizelgemiz var. Bu sistem ile bedensel fonksiyonları düzene koyarken duygusal ve psikolojik olarak da güçlenip, pozitif bakış açısı kazanılması sağlanıyor. Sağlıklı bir beden ve güçlü bir zihin ile yapabileceklerinizi fark ederken yoga ile içinizde yükselen sınırsız mutluluk kaynağını keşfetmiş oluyorsunuz” dedi.

YOGADAN GELEN MUTLULUK

Yoga mutluluğunu herkese yansıtmak amacıyla bugüne kadar birçok etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Erener, “Özellikle hafta sonlarını iyi değerlendirmek, güzel dostluklar kurmak ve canlandırıcı doğa eşliğinde yoga yapmak için bir araya geliyoruz. Uluslararası Yoga Federasyonu’nun 10 yıla yakın süredir her ay düzenlediği bu festivaller yoga sporunun doğal faydalarını topluma kazandırma amacını taşıyor. Yoga üzerine interaktif söyleşiler, çakra çalışmaları, meditasyon, gevşeme, zayıflamak için yoga ve nefes uygulamaları da yoga programlarımızın içinde yer alıyor” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.