TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sokak hayvanları için mini restoran oluşturdu

İstanbul  Silivri’nin Selimpaşa Mahallesi’nde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğlu, sokak hayvanlarının rahatça beslenmelerini sağlamak için ‘Üsküp Animal’s Restaurant’ ismini verdiği mini restoran açtı

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2017 08:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sokak hayvanları için mini restoran oluşturdu

İş yerinin yanında kurduğu küçük kulübeye günün çeşitli saatlerinde mama bırakan Kıroğlu, sokak hayvanlarına sahip çıktı. Kıroğlu’nun cadde üzerine sokak hayvanları için kurduğu mini restoran vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

“HAYVANLAR BİZİM İÇİMİZDE”

Yaptığı açıklamada hayvanları çok sevdiğini belirten Selçuk Kıroğlu, “Hayvanlar bizim içimizde. Ağaçlar nasılsa, insanlar nasılsa hayvanlarla birlikte yaşamamız gerektiğini düşünüyorum. Onlara böyle bir kolaylık sağlamak istedim. Restoran işlettiğimden dolayı etrafımızda sürekli sokak hayvanları oluyor. Onlar da aç kalıyor, barınacak yere ihtiyaç duyuyorlar. Onlar da bir can sonuçta, bu şekilde bir çözüm üretmeye çalıştım. Çevreden aldığım tepkiler çok güzel, böyle hem eğleniyoruz hem de bir şeyler yapmanın gururunu yaşıyorum. Çok keyifli bir şey, doğadaki hayvanlara bu şekilde yardımcı olabilmek çok mutlu etti beni. Mutluyum, onlar yemeklerini yiyorlar, ben de bir şeylere sebep oldum. Aslında herkese bir örnek teşkil etmeli bence, çünkü sokak hayvanları, minik dostlarımız sıkıntılar yaşayabiliyorlar. Sonuçta birçok şeye muhtaçlar” dedi. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.