TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Son dakikada üzüldü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bucaspor, evinde ağırladığı güçlü rakibi Sancaktepe Belediyespor ile 3-3 berabere kaldı. İzmir temsilcisi beraberlik golünü uzatma dakikalarında yedi

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2018 07:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Son dakikada üzüldü

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Son haftalarda evinde oynadığı güzel futbolla dikkat çeken Bucaspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grubun 27. Haftasında, kendi sahasında Sancaktepe Belediyespor’u ağırladı. Baştan sona çok çekişmeli geçen müsabaka 3-3 berabere bitti. Maça çok iyi bir başlangıç yapan Bucaspor, maçın 10. Dakikasında Emre Toraman’ın ortasında genç oyuncu Uğur’un indirdiği topu altı pas içerisinde ağlara gönderen İlyas takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra maça ağırlığını koyan Sancaktepe Belediyespor, bu gole karşılığı gecikmedi. 13. Dakikada konuk Selim Ay ile beraberliği yakalayan konuk ekip, 19. Dakikada İlker Avşar ile skoru 2-1’e taşıdı. İlk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı konuk ekibin 2-1 lik üstünlüğü ile sona erdi.

“İKİNCİ YARIDA RÜZGAR GİBİ”

İkinci yarıda toparlanan Bucaspor, maçın 45 ve 60. Dakikalarında deyim yerindeyse fırtına estirdi. Maç başlar başlamaz rakibe baskı uygulayan Aytekin Sümbül’ün öğrenciler 48. Dakikada Recep Yılmaz’ın kendi kalesine attığı golle eşitliği sağladı. Beraberlik golünden sonra iyice moral kazanan sarı lacivertli ekip baskılarını arttırmaya devam edince golü bulması zor olmadı. 53. Dakikada Onur Alkan’ın ceza sahası içinde düzgün vuruşuyla skoru 3-2 ye getiren sarı lacivertli ekip, maçın kalan dakikalarında skoru korumaya çalıştı fakat başarılı olmadı. 90+4 te kaleci Hüseyin’in hatalı çıkışını iyi değerlendiren İlker topu ağlara göndererek skoru 3-3’e taşıdı. Maçta başka gol olmayınca müsabaka 3-3 sona erdi. Bucaspor aldığı bu beraberlik ile 27. Haftayı 27 puanla 14. Sırada tamamlarken, play-off mücadelesi veren Sancaktepe Belediyespor ise 49 puanla 5. Sırada kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.