TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Sorunları halletmek boynumuzun borcu”

Mardin’in Artuklu İlçesi AK Parti İlçe Başkanı Murat Bayar, ilçenin sorunlarından bahsederek, “Sorunları halletmek bizim boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 07:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Sorunları halletmek boynumuzun borcu”

ADNAN AVUKA/MARDİN

AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Murat Bayar, ilçenin sorunlarını halletmeleri gerektiğinden bahsetti. Bayar, ekibinden bahsederken sorunları çok iyi bildiklerini dile getirdi. Bayar, “Çok iyi bir ekip ve memleket sorunları adımız gibi bilen bir grup” ifadelerini kullanarak şunları söyledi: “Artuklu’nun sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bazı hemşerilerimiz ‘Efendim burası öldü’ diye söylerlerken aslında tam tersi bir durum var. Mardin’in en işlek ve özellikle turizm alanından nasibini alacak yerdir yukarı Mardin; yani Artuklu İlçesi. Bunu herkes biliyor ve bilmesi gerekir. Bazı çalışmalarımız var ben bunu burada açıklamak istemiyorum. Özellikle ilçelerimizdeki hizmetlerimiz için yapılmakta olan projelerimiz var. Örneğin, her ilçeye birer spor kompleksi gibi çalışmalarımız var. İyi para kazanmak isteyenler buraya yatırım yapabilirler. Bu kendi menfaatlerinedir. Bunu ben söylerken hiç kimse söylediklerimi unutmasın. Yukarı Mardin için güzel şeyler düşünüyoruz ve bu hizmetlerimiz yapılacak. Çünkü Mardin’de herkes tarafından bir birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Mardin’de siyaset bir gönüllü hizmettir. Biz bu gönüllü hizmeti yapmaya ve çalışmaya geldik. Bizleri sevenler mahcup olmayacakları gibi bizler de onları mahcup etmeyeceğiz.”

“ŞEHİTLERİMİZİN ADLARI VERİLECEK”

Bayar, “Vatanın ve ülkenin bütünlüğü için savaş alanlarında şehit olan şehitlerimizin adları il ve ilçelerde ebedileştirilecektir. Bunun için çalışmalarımız var. Milletvekillerimiz, parti başkanımız ve halkımızla hep birlikte bilgi alışverişlerimizi yapıp Mardin ve Mardin insanlarımıza hizmetimizi sürdürmeye kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.