TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal sorumluluk projeleri ile dolu bir yıl

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Mardinmasa ile hayata geçirdiği 26 sosyal sorumluluk projelerinin bir yıllık çalışmasını yaptı

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2018 07:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sosyal sorumluluk projeleri ile dolu bir yıl

ADNAN AVUKA/MARDİN

Bir otelde düzenlenen programa Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve AK Parti İl Başkanı Nihat Eri katıldı. Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Yaman, programda yaptığı konuşmada, bir yılı aşkın süredir insan odaklı sosyal projelere ağırlık verdiklerini kaydetti. Güvenli, huzurlu ve temiz şehir için çalıştıklarını kaydeden Yaman, “Sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini, birçok belediyenin örnek aldığı Mardinmasa ile ortaya koyuyoruz. Mardin Büyükşehir Belediyesi olarak 7’den 70’e herkesin yanında oluyoruz. Mardinli hemşerilerimizin özlemini duyduğu hizmetleri ve istekleri çok iyi biliyoruz. Mardinmasa ile vatandaşlarımız taleplerini doğrudan bizlere ulaştırabiliyor. Bugüne kadar Mardinmasa ile 180 bin vatandaşımızın gönlüne dokunduk” dedi.

ZAMANINDA ÇÖZÜM

Bu şehirde dokunmadık gönül bırakmayacaklarını vurgulayan Yaman, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Her doğan çocuğumuzun, taziyesi olan hemşerilerimizin, hayatlarını birleştiren gençlerimizin, vatani görevini yapacak olan kardeşlerimizin, hacca gidecek hacı adaylarımızın, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın, engelli kardeşlerimizin, öğrencilerimizin, ihtiyaç sahiplerinin yanında oluyoruz. Mardinmasa, ülkemizde model olacak Sosyal Riski İzleme ve Önleme Projesi’ni hayata geçiriyor. 700 mahallemizde her haneye konuk olacağız ve vatandaşlarımızın taleplerini, ihtiyaç durumlarını direkt olarak öğreneceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.